БългарияНа ФокусПоследни новини

Габриела, участвала в убийството на Пейо Пеев, е член на еко организации и финансирани от Сорос НПО-та

Габриела Славова, която е обвинена заедно с майка си за убийството на съпруга си Пейо Пеев, е член на НПО-то фондация „Биоразнообразие“. Тя също така е участвала в редица НПО-та, като например Фондация „Антикорупционен институт“, която може да се похвали с грант от фондация „Америка за България“ и институт „Отворено общество“ – организацията на Александър Сорос (и доскоро на баща му Джоржд Сорос).

„Шокиран съм, но не мога да коментирам. Наистина беше при нас, но не искам името да се свързва по никакъв начин с мен, както и с дейността на фондацията ни“, споделя Йордан Карабинов, председател на фондация „Антикорупционен институт“, пред „24 часа – 168 истории“.

Габриела е  участвала и във фондация „Институт за интеграционни изследвания“.

Оказва се, че кандидат-депутатката от ПП-ДБ и майка й са станали собственици на няколко атрактивни имоти в София и по Черноморието. Тя има апартамент в Овча Купел, два апартамента до мол „Парадайз“ и апартамента на ул. „Елемаг“, пред който убива в колата си Пейо Пеев. Тя е купила и парцел близо до Ахелой, както и вила в Черноморец, получена като дарение от майка й и брат й. По наследство има жилище и в центъра на Варна.

Габриела имала й апартамент заедно с майка си в квартал „Лазур“ в Бургас, в непосредствена близост до Морската градина и плажа. Тя е получила и място от цели 3800 кв. м. в Черноморец. 

Славова също така е работила в община Бургас.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Борисов: ПП-ДБ пращат министри на командировки за 50,000 лева, пак 40 души ще ходят в САЩ, не може така

Подобни статии

Back to top button