Любопитнохороскоп

Годината на Зеления дървен дракон: Какво ще ни донесе 2024-а и кой ще има късмет?

Остават малко повече от три месеца до новата година – 2024 – и затова е време да разберем какво ни носи тя. На първо място под знака на кой тотем ще мине, кой от четирите космически елемента ще ни владее, какво да очакваме от новите 366 – годината ще е високосна – дни от живота ни.

Тези двойки зодии са верни един на друг до самия край

Зеленото е цветът на надеждата: Очаква ни годината на Зеления дървен дракон. Ако вярвате на астролозите, той ще бъде много по-лек от предишните два. Въпреки страховития външен вид на тотема, годините, които той покровителства, като правило са щастливи и проспериращи във всички отношения. Този фактор ще бъде подсилен от елемента на годината – Дървото – и то не ронещо, а младо, раззеленяващо се, което говори за този период като време на висок хуманизъм, когато светът е на преден план – най-накрая! – ще излезе човекът, а не политически или икономически интереси.

Кой е късметлия в годината на Дракона? Само тези, които не са мързеливи да се движат в правилната посока, ще могат да постигнат целите си. Тези, които се ръководят от личен интерес, трудно могат да разчитат на успех: например желанието да печелят пари и да забогатеят за сметка на другите, но благородните хора, които подкрепят слабите и помагат на нуждаещите се, могат да разчитат на подкрепата на собственик на годината.

Каква ще бъде годината  на Зеления дървен дракон? Годината на Дракона едва ли може да се нарече спокойна – тя е една от онези, които не ви позволяват да скучаете, което може да носи както положителни, така и отрицателни. Като цяло Годината на Дракона е, образно казано, пръскане на шампанско – напитка, която не само ви стъпва в главата и опиянява, но и ви прави щастливи.

Лош хороскоп: Кои зодии ще имат големи проблеми през октомври?

В отношенията между хората много неща ще си дойдат на мястото. Околните ще свалят маските си, в резултат на което онези, които сме смятали за приятели, могат да се окажат врагове и обратното. Астролозите често наричат ​​този процес негативен, идващ от Дракона, но не бива да бързате с такава преценка: въпреки временните неприятни емоции, той е по-скоро положителен, тъй като позволява да не бъдете измамени в бъдеще. В годината на Дракона емоционалният фон също се повишава, но тук всичко зависи от самия човек: ако държите нервите си под контрол, те няма да предизвикат неприятни събития.

Източник: actualno

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Златен октомври ще направи тези 4 зодии много щастливи!

 

Подобни статии

Back to top button