You are currently viewing ГОДИШЕН ХОРОСКОП: Животът на Девите ще се изпълни с висш смисъл

ГОДИШЕН ХОРОСКОП: Животът на Девите ще се изпълни с висш смисъл

Годишен хороскоп за 2021 г. – Зодия Дева

 

През 2021 година вашата задача ще е да свържете чисто практичните аспекти на живота – вашата работа и всекидневните задължения – с някакъв по-висш смисъл или с по-мащабна цел. Много от вас ще осъзнаете необходимостта да работите не само за пари, но и за да сте полезни по някакъв начин.

 

Ако пък вече имате такава работа, то нищо чудно през тази година да се разгърнете и да допринесете още повече за своята общност. Някои от вас ще откриете, че каквото и да постигате на физическо ниво, то не ви е достатъчно – и това ще ви накара да се отдадете на духовни търсения. Със сигурност до съзнанието ви ще достигат нови идеи, някои от тях доста странни на пръв поглед. Не ги игнорирайте с лека ръка – това, че не се вписват в досегашните ви разбирания за света, не значи, че в тях няма истина.

 

Напротив – колкото по-възприемчиви сте за новото през тази година, толкова по-смислен ще бъде животът ви. Старайте се да не се концентрирате толкова върху дребните неща и върху непосредствените задачи, които трябва да вършите.

 

Да, такива ще има, и то доста, но ако ги погледнете в цялост – като стъпки към изпълнението на една по-голяма цел – ще постигнете много. За целта би било добре да си изработите по-дългосрочен план: когато знаете каква е крайната ви цел, няма да обръщате такова внимание на дребните спънки по пътя и ще сте наясно какво и как да правите.

 

През тази година имате шанс да осъществите сравнително лесно някои промени – и в личен, и в служебен план, но трябва да сте активни и да действате.

 

Кариера и финанси

 

През тази година работа няма да ви липсва – всъщност отговорностите и задълженията ви ще бъдат доста. За да се справите добре, бъдете организирани и правете планове с добре преценени срокове – това го умеете. В същото време обаче не забравяйте да поглеждате и по-голямата картина – крайната цел, която преследвате.

 

Шанс за растеж ще имате, но от вас ще се изисква да се докажете и наистина да си изработите успеха. Още през януари погледът ви ще бъде устремен напред, така че ще може да правите желаните от вас промени. Моментът е подходящ и за обучение, което ще ви помогне да развиете професионалните си умения.

 

Добър момент за нови начинания е също датата 12 май, но трябва да действате бързо, защото към края на май ще се появят някои задържащи влияния. Май и юни са много важни месеци, защото тогава може да настъпят известни обрати в курса, който сте поели, както и да се случат неочаквани събития по отношение на кариерата ви.

 

През август и септември може да очаквате добри приходи – като цяло тогава и работоспособността ви ще бъде по-висока. След 20 октомври ще задвижите проекти, които са били на изчакване, и до края на годината ще видите добрите резултати от онова, което сте започнали през януари и февруари.

 

Любов и взаимоотношения

 

На тези представители на знака, които сте намерили своя партньор и имате стабилна връзка, 2021 година едва ли ще донесе кой знае какви промени. По-вероятно е през тази година да сте концентрирани върху работата, образованието или собственото си развитие.

 

Необвързаните може да имате романтични преживявания, но те като че ли ще са съпроводени с известни колебания, неясноти и объркване. Това важи в по-голяма степен за родените през септември, особено от 5 септември нататък.

 

За да не си изгубите съвсем ума, проверявайте дали усещанията, които изпитвате, наистина отговарят на реалността. Убедете се, че чувствата ви са споделени и не се подлъгвате. Март ще е месец, наситен с любовни преживявания.

 

Здраве

 

За да сте в добро здраве и добра форма, през 2021 година внимавайте колко работа поемате – има известен риск натоварването или напрежението на работното място да ви дойдат в повече и това да се отрази на здравето ви.

 

Грижете се за себе си и не позволявайте на служебните ангажименти да ви пречат да се храните пълноценно и да спите достатъчно. Обръщайте специално внимание на нервната си система.

 

Източник: Edna.bg

 

Разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО