Любопитнохороскоп

ХОРОСКОП: Бъдете нащрек, ще опитат да ви измамят!

Хороскоп за 25 февруари 2024г. 

Овен: Тази неделя се пригответе за приключения. Не си признавайте, че никога не сте правили дадено нещо. Може да не ви проличи. 

Телец: Тази неделя се съобразявайте с желанията на близките си. Скоро ще настъпи момент, в който ще очаквате същото от тях.

Близнаци: Тази неделя бъдете нащрек. Някой може да се опита да открадне ваша идея. Помислете как да докажете авторството си. 

Годината на Дракона: Китайски хороскоп за 2024-а

Рак: Тази неделя ще имате шанс да се докажете. Няма да ви е лесно, но и това, което искате никак не е малко. Постарайте се.

Лъв: Тази неделя се отнесете с разбиране към някой, който се намира в трудна ситуация. Направете всичко по силите си, за да успокоите човека. 

Дева: През този ден ще се приближите към целта си с търпение и последователност. В никакъв случай не проявявайте настойчивост – това може да доведе до обратния резултат.

Везни: Денят ще ви предложи нови познанства и незабравими приключения. Може да проявите склонност към телепатия. Не се учудвайте, ако ви се обади някой, за когото сте си мислили наскоро.

Скорпион: Денят е подходящ за решаването на материални и парични въпроси, за работа и бизнес. Но все пак не давайте пари назаем.

Стрелец: Денят е подходящ за подстригване. Не е изключено новата прическа да окаже положително влияние не само на косата, но и да подобри цвета на лицето и здравето като цяло. 

Козирог: През този ден сънищата може да ви разкрият важна тайна. Не се изкушавайте да споделяте видяното. То е предназначено само за вас.

Годишен хороскоп 2024г.: Зодия Риби

Водолей: През този ден не тръгвайте на път, ако не сте сигурни точно какво ви очаква там. Сега е важно да се пазите и да сте внимателни. 

Риби: Тази неделя ще бъдете звездата на вечерта. Наслаждавайте се на триумфа си, но не се самозабравяйте. 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Back to top button