BulletinЛюбопитноНа Фокусхороскоп

ХОРОСКОП: Близнаците ще се сблъскат с атаки, Лъвовете ще бъдат пренебрегнати

Хороскоп за 13 декември 2023 г.

 

Овен
Денят не е подходящ за отстъпки. Каквото имате да кажете го кажете и отстоявайте мнението си. Никакви атаки в такъв случай няма да бъдат опасни за вас.

 

Телец
Очаква ви прекрасен ден, който ще се радвате на вълшебството на приятелството. Вечерта очаквайте приятна изненада от страна на половинката ви.

 

Близнаци
Това е ден, в който някой може да се опита да нарани самочувствието ви. Не позволявайте подобни атаки. Приемете ги мъдро и с усмивка.

Дори хвърлени на смет: Тези зодии са родени с много късмет!

Рак
Очаква ви наситен ден, изпълнен с много постижения. Ще трябва да пожертват свободното си време за работа, но целта ще си заслужава.

 

Лъв
През този ден може да се почувствате нечестно пренебрегнати. Не се сърдете, не е с лошо чувство. Занимайте се със свои дела.

През декември: Съдбата ще донесе големи подаръци на тези зодии

Дева
Това е ден, в който да се замислите за здравето си. Ако имате някакви оплаквания не ги игнорирайте, а се свържете с лекуващия ви лекар.

 

Везни
Това е ден, в който каквото и да правите е добре да бъдете добронамерени. Енергията ви ще е в излишък, затова се постарайте да използвате за добри цели.

 

Скорпион
Денят ще ви предложи труден и избор. Може да останете у дома или да посетите важно събитие. При втория вариант ще трябва да сте на изключително високо ниво.

 

Стрелец
Това е ден, в който рискувате да не разберете правилно някого. Оттам може да възникнат сериозни неразбирателства. Мислете преди да говорите.

Седмицата на големите пари идва за 4 зодии

Козирог
Това е ден, в който ще бъдете възнаградени за ваша постъпка. Не прекалявайте със скромността, имате право да приемете всякакви поздравления.

 

Водолей
Днес ще ви се наложи да се занимавате с нещо, което ще направите за първи път. Ще се ползвате от късмета на начинаещия, но все пак положете усилия.

 

Риби
Днес ще се учудите от възможностите си. Енергията ви ще излишък, но внимавайте да не се претоварите.

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Град в Италия реши да използва “безшумни” фойерверки, с цел да опази здравето на животните

Подобни статии

Back to top button