BulletinЛюбопитнохороскоп

ХОРОСКОП: Дълбоки разочарования за едни, неочаквано посещение за други

Хороскоп за 26 май 2023г. 

Овен: Днес има шанс да се разочаровате. Ако сте си направили планове, не разчитайте, че те ще се реализират. Неочаквани събития могат да наложат отлагане. Не се опитвайте да се съпротивлявате на обстоятелствата. Денят не е подходящ за творческа дейност или поставяне на високи цели – вероятно няма да постигнете желаните разултати. Отдайте се на почивка. 

Телец: Лошото настроение на близък човек може да повлияе и на вашето. В дни като този е добре да излезете и да се разсеете. Филми, спортни събития, музеи или четене на любима книга могат да ви помогнат да облекчите стреса. В петък е най-добре да поставите себе си на първо място. 

Близнаци: Днес ще ви се наложи да потърсите помощ от някого, но той може да не откликне. Причините за това са всевъзможни. Вместо да се разочаровате, вземете нещата в свои ръце и разчитайте на собствените си възможности. Ако смятате, че не можете да се справите – изчакайте до утре и отново потърсете помощ. 

Да бъдеш с тези зодии е и най-голямото съкровище, а и проклятие

Рак: Финансов конфликт може да разтърси отношенията ви с половинката. Внимавайте и помислете дали си струва. Възможно е да възникнат неочаквани разходи, но това не зависи от нито един от вас, затова успокойте топката. Избягвайте споровете за пари. Просто си направете точна сметка. 

Лъв: Неочаквано посещение за Лъвовете. Тази среща ще ви донесе колкото положителни емоции, толкова и въпросителни. Звездите съветват да изчакате преди да обстреляте госта си с въпроси. Премислете нещата насаме, прецизирайте изказа си и подходете тактично, за да избегнете ненужен спор. 

Дева: Днес трябва да имате едно на ум. Не се доверявайте на клюките, които чувате! Вероятно слухът е преминал през поне половин дузина хора, всички от които са го украсили малко. Не е изключено твърдението да е пуснато умишлено заради лични изгоди на някого. Не вярвайте на нищо, преди да се убедите сами в него. 

4 неща, които трябва да знаете за водните знаци

Везни: Неочаквани събития могат да ви разочароват до такава степен, че да започнете да мислите за генерални промени. По-добре обмислете добре нещата, преди да предприемате необмислени и ненадеждни стъпки. Направете списък с възможните за промяна варианти и след няколко дни, когато се успокоите – го погледнете. Тогава ще видите реално нещата. 

Скорпион: Последните събития внезапно са ви накарали да се отегчите от работата си и от колегите си. Може да се чувствате неспокойни и да обмисляте промени в професионалния си живот. Не е сигурно дали моментът е подходящ за това. Най-добре е да разгледате възможностите си логично и практично. Не се страхувайте да попитате семейството и приятелите им за мнението им.

Стрелец: Липсата на време за преследване на вашите духовни и интелектуални интереси може да ви натъжи. Може да ви обземе мрачно настроение, сякаш отговорностите на момента са твърде тежки за вас. Опитайте се да бъдете наблюдател. Ако приятел дойде при вас за съвет с вашия проблем, какво бихте казали? Послушайте собствения си съвет. Може също да помислите за рационализиране на дейностите си.

Тези зодии ще скачат от радост през юни

Козирог: Неочакван неуспех може да попречи на постигането на дългосрочна цел веднага, както сте се надявали. Не позволявай това да те разочарова. Малко новаторска мисъл и допълнително планиране може да ви върнат на правилния път. Това е ден, който е най-добре да прекарате сами, работейки по собствени проекти. Вероятно ще бъдете неспокойни в компанията на други хора. От друга страна, новините за финансови постъпления биха могли да оправят деня ви! 

Водолей: Ангажиментите на партньора ви могат да попречат на съвместните ви планов. Желанието ви да помогнете също може да попречи. Най-добрият начин да се справите с дни като днешния е да планирате внимателно. Винаги има начин да изстискате всичко. Това е начинът! 

Риби: Чакате отговор, който може и да не получите днес. Не бъдете настоятелни. За всяко нещо има определен момент и време, в което да се случи. Намерете си занимание, което да ви разсее. Не се вглъбявайте в проблема. 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Тези 3 женски зодии могат да подлудят всеки мъж

Подобни статии

Back to top button