Любопитнохороскоп

ХОРОСКОП: Денят ще е изпълнен с напрежение

Хороскоп за 22 януари 2024г.

Овен: Понеделник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Овните. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция.Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Пред Вас се очертава предложение за доходна работа. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Обърнете внимание и на хората в дома си. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Телец: Денят блести с особен успех за Телците. В понеделник ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. Понеделник е изключително благоприятен ден, който ще Ви изненада с изразителен успех от професионален тип и в реализацията на обществени контакти. Доверието е по-ценно от злато.Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Утре всичко тръгва по вода.

Близнаци: С променливо настроение сте. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. А колко влюбени ще се чувствате утре…. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. През понеделник ще е добре, ако заложите на рутинната работа и на изпълнението на ежедневните си задачи и ангажименти. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Кои са най-сходните зодии по начин на мислене?

Рак: В чудесно състояние на духа са повечето от Раците през утрешния ден. Понеделник е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Включете се в работата на Вашите колеги и изявете възможностите си. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви.Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. А и нужно ли е да свършите всичко утре?

Лъв: Понеделник бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Лъв. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Време е да се  погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Амбициите Ви са осъществими, но трябва сериозна работа. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Дева: Понеделник бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Дева. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Вашата коректност на работното място ще Ви дари уважението на колегите ви. Голяма част от Девите са завладени от мисълта за материални загуби. В заключение Понеделник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Везни: С променливо настроение сте. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. В състояние сте да се справите самостоятелно с всякаква работа стига да не се натоварвате с отрицателни емоции. Близките също желаят да им отделите от времето си. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Бъдете дипломатични и тактични, Везни.

Скорпион: Понеделник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Лесно може да се изпокарате на работното място. Не се препоръчва работа в екип. Ще Ви е трудно да балансирате между амбициите на един и желанията на друг. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Кой цвят портмоне е най-подходящ според зодията?

Стрелец: Понеделник ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Ако сте семейни търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. В понеделник най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Утре ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Колкото и да Ви е неприятно, обстоятелствата Ви принуждават да се заемете с работа, която няма да Ви донесе полза. Намерете начин да се отпуснете.

Козирог: Понеделник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Утрешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Утрешният ден ще е благоприятен за работа и начало на важни дела. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. От неочаквано място може да получите пари. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Понеделник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Водолей: Денят е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Всички представители на Водолей са длъжни да действат по такъв начин в деловата и социалната сфери, който без съмнение ще ги доведе до пълна стабилизация. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Не е разумно да вземате пари в заем. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Риби: С променливо настроение сте. Не подценявайте детайлите в пряката си работа. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Утрешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Отделете време за приятелите и семейството.Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Утре просто е такъв ден.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Back to top button