Финансов хороскоп: Кои зодии ще имат най-високи доходи през ноември

Финансов хороскоп: Кои зодии ще имат най-високи доходи през ноември

Месец ноември е в разгара си, а звездите не спират да ни поднасят изненади. Интересно е обаче към кой ще са най-благосклонни звездите във финансов аспект…

 

Овен 

Този месец ще ви донесе смесени финансови резултати. Към средата на ноември е възможно да създадете нови източници на доходи, което ще ви позволява да надминете бюджетните си цели. Въпреки това, преди края на месеца, служителите от този зодиак може да се сблъскат с намаляване на заплатите, докато тези в бизнеса могат да претърпят неочаквани разходи поради оплаквания от клиенти. Но не се притеснявайте, защото допълнителният доход, който спечелихте по-рано ще смекчи въздействието на тези временни неуспехи.

Телец 

Финансовото ви състояние може да се подобри в началото на месеца с вероятно увеличение на доходите ви. Въпреки това, бъдете внимателни при харченето на парите си и се опитайте да добавите повече пари в спестовната си сметка, тъй като може да има „черни“ дни към края на месеца. Независимо от ограничения приток на пари, вие ще бъдете в състояние да изплатите предишните си дългове и дори да направите дългосрочни инвестиции.

Близнаци

Хората в бизнеса може да очакват спад в печалбите. Съществува и възможност за голяма загуба, включително плащането на огромни суми за клиенти, поради погрешни решения, взети по-рано. Този месец може също да не е благоприятен за работещите в офис, които имат други източници на доходи освен заплатата, тъй като те биха могли да пресъхнат. Инвеститорите на фондовия пазар обаче могат да очакват огромни печалби този месец.

Рак 

Ако очаквате някой да ви върне парите, които сте му заели, това няма да се случи този месец. Това може да ви постави в затруднение, тъй като разчитате на тази сума, за да платите сметките си. Усилията ви да спечелите повече пари вероятно няма да са успешни, тъй като източниците ви на доходи, различни от тези, които идват от работата ви в офиса, е малко вероятно да доведат до очакваната възвръщаемост. Този месец трябва да затегнете колана малко повече.

 Лъв

Това може да бъде отличен месец за служители и бизнесмени. Служителите може да забележат увеличение на доходите си, вероятно поради увеличение на заплатите и бонуси. Тези, които работят в бизнеса, могат да очакват по-големи печалби поради увеличаване на клиентите. Въпреки че някои незначителни препятствия в бизнес операциите могат да се появят, те лесно могат да бъдат разрешени. По отношение на паричните транзакции би било разумно да не се ангажирате с никого.

Дева  

Внимавайте с хората, които ви предлагат финансови схеми, които предлагат бърза възвръщаемост за кратък период от време. Ако имате допълнителни пари за резерви, направете инвестиции в компании, ориентирани към растеж, от където можете да печелите безопасни и стабилни пари. Недвижимите имоти са друга добра област за инвестиране, тъй като увеличаването на стойностите на земята и имотите може да увеличи вашите финанси. Бъдете отворени за всички възможности, но винаги внимателно претегляйте нещата, преди да вземете решение.

Везни 

Вашите финансови перспективи изглеждат мрачни през първата половина на този месец, тъй като доходите ви могат да намалеят рязко. Ако сте служител, можете да получите порицание от началника си, както и понижение и намаляване на заплатата. Можете обаче да възвърнете стария си статус и да спечелите обратно доверието на вашия работодател, като полагате решителни усилия за постигане на високи постижения във възложената на вас роля.

Скорпион 

Ако сте служител, този месец ще имат късмет, като бонуси, увеличение на заплатата и други финансови стимули. Ако заемете на някого пари, може да получите плащането с лихва още този месец. Хората в бизнеса също могат да получат финансов бонус, тъй като изглежда печалбите са в подем. Онези, които наскоро са инвестирали в недвижими имоти, също ще получат огромни дивиденти.

Стрелец 

Ако сте служител, можете да очаквате обилен приток на доходи през първата половина на този месец, тъй като парите ви от работата извън официалната ще нараснат. Ако се занимавате с бизнес, може да пострадате от огромна загуба в резултат на неправомерно взето решение от миналото. Може да се наложи да плащате големи такси на адвокати, за да се опитате да избегнете правно усложнение.

Козирог 

Изглежда, че това е благоприятен месец за извършване на нови инвестиции и въвеждане на нови планове в действие. Би било разумно да не взимате прибързани решения, които биха могли да повлияят на вашата финансова стабилност. Препоръчително е също да възстановите разходите си този месец. Преди да приключи месецът, бихте могли да генерирате необходимите средства за предприемане на амбициозни проекти. Можете също да правите бизнес пътувания и да правите нови връзки през ноември.

Водолей 

Хората, занимаващи се с бизнес ще видят ръст на печалбата този месец. Техните разходи обаче могат да следват същата посока. Повечето от допълнителните разходи могат да се дължат на разходите за пътуване или социални дейности. Можете също така да плащате големи сметки. Последната седмица на месеца обаче може да ви донесе финансова релаксация с обещания за по-добри финансови перспективи през следващия месец.

Риби 

Този месец ще разплащате големи суми пари, за да покриете пренебрегвани семейни сметки. Това може да повлияе на вашите спестявания. Въпреки това, финансовото ви положение все още изглежда розово, тъй като получавате повече приток на доходи от нови източници. Ако сте инвестирали малко пари преди няколко години, може да започнете да извличате дивиденти по това време. Служителите могат да получават по-високи заплати поради стимули и извънреден труд.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО