Любопитнохороскоп

ХОРОСКОП: Не очаквайте парите, които се надявахте да получите

Хороскоп за 20 януари 2024г.

Овен
Събота е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Грижете се добре за здравето си. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Поставете началото на нова работа. Помислете и за осъществяването на отдавна обмислен проект, които бавите без причина. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Овните са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 10,16,34,43,8,24

Телец
Голяма част от Вас ще бъдат в непрекъснато движение. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Не предизвиквайте ръководството, за да не останете без работа. През събота ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 32,19,30,27,38,40

Близнаци
Днешният ден ще е силно активен. Днес е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Днешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Добро време за обучение, за контакти или работа с чужденци; насрочете срещи с хората от приятелския си кръг и начертайте пред себе си нови цели. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност – за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Любимият човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 22,13,35,29,20,7

Кой цвят портмоне е най-подходящ според зодията?

Рак
Събота ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата, става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Бъдете активни в спорта. Днешният ден ще е идеален за изява на тези от вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 31,17,26,35,1,5

Лъв
Събота ще е доста успешен ден за представителите на Лъв. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Не предприемайте нови занимания в събота. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 6,17,15,31,27,13

Дева
Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Много вероятно е да сключите важно за работата Ви споразумение. Добре ще е да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Грижете се за спокойствието си. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 35,7,13,24,14,16

5 знака от Китайския хороскоп ще изпитат много щастие в средата на зимата на 2024-а!

Везни
Събота ще внесе известно вълнение сред Везните. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите. Завършете текущата си работа и не се поддавайте на желанието за промени. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. В събота ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. В събота може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 23,22,36,4,30,17

Скорпион
Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Следобед обстановката ще се успокои, ще получите повече шансове и привилегии и ще уредите важен за Вас въпрос. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. В Днешният ден Ви очакват нови предложения. Не бързайте да инвестирате получените пари. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 0,10,19,9,41,22

Стрелец
Събота е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Объркани сте емоционално. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Не пренасяйте личните си проблеми на работното място, за да не се разсейвате. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 17,14,23,38,32,40

Кои са най-сходните зодии по начин на мислене?

Козирог
Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Събота посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. И Козирозите разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения, но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Работата Ви спори, ако сте активни и не се занимавате с чужди проблеми. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 10,33,18,30,42,3

Водолей
В събота се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Събота предоставя на Водолеите шанс за споразумение с партньорите в бизнеса или по въпроси от друго естество. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Вести, свързани със семейството, ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Само най-добрите оферти ще Ви се предложат, като ще Ви бъдат спестени време и пари. Събота носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 2,34,7,13,9,42

Риби
В събота не се претоварвайте. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат навреме, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Събота ще е ползотворен за намиране на работа от безработните. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 30,1,4,27,22,35

Източник: Znacite.com

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Годината на Дракона: Китайски хороскоп за 2024-а

Подобни статии

Back to top button