BulletinЛюбопитнохороскоп

ХОРОСКОП: Някои ще поставят граници, други ще проявят невиждана смелост

Хороскоп за 19 март 2023 г. 

 

Овен: В неделя редица обстоятелства ще опитат да разклатят морала ви. Не се поддавайте на изкушенията. Макар представителите на зодия Овен да са импулсивни и често да действат без да мислят – те имат ценности, които строго бранят. Днес не е подходящ ден да се отдадете на емоциите. Помислете как може да се отрази една необмислена постъпка в бъдеще.  

Телец: Представителите на зодия Телец трябва да запазят самообладание днес, колкото и трудно да ви се струва това в момента. Заради действията на някой друг, ще бъдете връхлетяни от буря от емоции. По-добре ги задръжте за себе си. Не бива да допускате точно днес да бъдете разклатени. Това няма да ви донесе никакви позитиви. 

Близнаци: В неделя ще ви се наложи да „влезете в обувките на другия“, за да разберете действита му. Направете го! Не гледайте само от собствената си камбанария. Много добре знаете, че всяка ситуация има поне две гледни точки. Не съдете околните прибързано. Ако ли не – рискувате да попаднете в ситуация, за която по-късно ще съжалявате. 

Съдбата носи късмет на всяка от зодиите в неделя 

Рак: Раците ще трябва да поставят граница между желанията си и действителността. Правете разлика между двете неща. Не винаги това, което искаме е същото, което можем да осъществим в този момент. Знаете, че „хубавите неща стават бавно“, затова проявете нужното търпение и се борете, за да реализирате намисленото. 

Лъв: В неделя Лъвовете ще са изпълнени с терзания относно избор, който са направили наскоро. У вас ще се появи зрънце съмнение. Не го мислете прекалено много. Ако в онзи момент сте се доверили сърцето си – по всяка вероятност не сте сбъркали. Ако ли не – не се тревожете. Сами знаете, че всичко е поправимо. Нещата не са толкова лоши, колкото ги виждате!  

Дева: Би било хубаво днес да не прекалявате с емоционалността си. И тук не говорим само за негативните чувства, които могат да ви споходят. Същото важи и за позитивните. В единия случай рискувате да отегчите близките си, а в другия – да станете досадни. Имате късмет, че е неделя и дори времето да не е подходящо за разходка в планината – със сигурност можете да си намерите занимание, което да отвлече вниманието ви.  

Уикендът ще бъде специален за тези три зодии

Везни: Време е да си намерите хоби. Или пък да се върнете към старо такова. Това определено ще ви донесе позитиви и ще ви накара да се чувствате добре. Почивният ден е много подходящ да решите какво искате да правите в свободното си време, та дори и да го пробвате. Да, точно днес! Ако изберете групови занимания, ще намерите нови приятели, а кой знае – може и любов.  

Скорпион: Бъдете дръзки, смели и направете това, което сте намислили, вместо да чакате някой друг да се сети какво се върти в главата ви. Все пак никой не може да знае това, освен, ако не му го кажете. Тази неделя е подходяща да дадете старт на реализиране на най-смелите си мечти. Не чакайте, а действайте!  

Стрелец: Време е да проявите характера си. Стрелците имат силно изразено чувство за справедливост. Ако виждате, че някой върши нещо нередно, не се страхувайте да изразите позицията си, дори и по-остро. Това ще помогне както на околните, така и на вас. След тази ваша постъпка ще се чувствате полезни и значими, а съвестта ви ще е чиста.  

Това са най-трудолюбивите зодии

Козирог: Дори в неделния ден може да ви се наложи да се включите в задачи, свързани с работата ви. Жертвайте се и го направете. Това ще ви даде възможност да докажете професионалните си възможности и ще направи много добро впечателние на ръководителите ви. Това, разбира се, няма да остане в пространството. Съвсем скоро по един или друг начин ще получите награда за отдадеността си.  

Водолей: Време е да решите личен въпрос, вероятно свързан със семейството и близките ви. Престанете да отлагате! Настъпи моментът, в който трябва да се изправите пред проблема. А той сам по себе си не е толкова сериозен, колкото ви изглежда. Няма да повярвате колко добре ще се почувствате, след като свалите този товар от плещите си. 

Риби: В неделя Рибите ще отпразнуват своите постижения. Време е да получите награда за усилията си. В еуфорията и след нея обаче не трябва да забравяте дългия път, който сте извървели до постигането на желания успех. Ако го направите, вероятно ще се наложи да минете по него отново.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Не взимайте тези неща в дамската си чанта – носят лош късмет

 

Подобни статии

Back to top button