You are currently viewing ХОРОСКОП: Овните може да платят скъпо, Раците да се отърват от притесненията

ХОРОСКОП: Овните може да платят скъпо, Раците да се отърват от притесненията

Хороскоп за 14 април 2020 г.

 

Овен
Този вторник не бягайте от отговорностите си. Може да се измъкнете за известно време, но това ще ви струва скъпо.

 

Телец
Днес ще може да споделите свое притеснение. Действието ви ще намали напрежението и ще ви направи по-продуктивни.

 

Близнаци
На преден план може да излязат интриги, с които ще трябва да се справите. Отговорността ще е ключовата дума при решаването на въпросите.

 

Рак
Денят ще е успешен за търсенето и намирането на рационални решения. Използвайте момента, за да отхвърлите повече от нещата, които ви притесняват.

 

Лъв
Ще ви се наложи да се занимавате с важни битови въпроси. Не жалете време е и средства сега, за да освободите пространство за любимите ви занимания.

 

Дева
Днес ще сте в пълен синхрон с емоциите си. Това е ден, в който може да осъзнаете, че сте влюбени. Помислете дали не е само интимно привличане.

 

Везни
Днес ще имате голям шанс да пробив в постигането на личните ви цели. Енергията ви ще е в излишък. Не преминавайте границите.

 

Скорпион
Денят е подходящ за решаването на любовни въпроси. Днес ще има начин да наложите личните си интереси във връзката ви.

 

Стрелец
Очаква ви ден, наситен с приятни емоции. Този път те ще са изцяло във ваша полза. Естествеността ви ще плени партньора ви.

 

Козирог
Това е ден, в който е добре да сте умерени във всичко. Каквото и да направите, преминавайки границите ще ви струва прекалено скъпо.

 

Водолей
Възможно е да имате някои пречки за преодоляване преди да продължите нататък. Високото ниво на дисциплина е това, към което трябва да се придържате днес.

 

Риби
Денят е подходящ за вземането на бързи решения. Обстоятелствата ще се развиват изненадващо. Гъвкавостта ви в ситуацията ще е решаваща.

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО