BulletinЛюбопитнохороскоп

ХОРОСКОП: Проблемите от миналото се завръщат!

Хороскоп за 10 юни 2023г.

Овен: Сякаш трябва да правиш всичко по едно и също време точно сега. Това, от което наистина се нуждаете, е допълнителен чифт ръце и няколко допълнителни часа през деня! Вашите нерви са тези, които могат да платят цената за това забързано ежедневие. Не може да продължавате така. Вместо да се отказвате от целите си, защо не си дадете повече време, за да ги постигнете?

Телец: Защо изглежда, че толкова много връзки идват с вградени капани? Днес може да получите особено належащо искане от някой от семейството ви да отделите от времето или парите си. В момента не желаете да се разделите с нито едно от двете. Няма да позволите на емоциите ви да избират за вас веднъж. Дръжте се на убежденията си и не позволявайте на другите да влияят на решенията ви!

Близнаци: Това ще бъде ден, в който ще защитите чувството си за пространство и уединение. Може да бъдете принудени да влезете в някакъв вид партньорство с някои безскрупулни хора. Те ще ви накарат да се почувствате сякаш територията ви е нападната. Това, което те не знаят е, че сте подготвени. Не е моментът хората да ви безпокоят!

Тези женски зодии ще пърхат от лятно любовно щастие

Рак: Ще трябва да направите някои корекции в любовния си живот. Може да сте с различно настроение от партньора си. Защо не използвате деня, за да се отдръпнете от връзката? Прекарайте време на разстояние един от друг. В крайна сметка няма нищо драматично в това, че вашите нужди и желания не са в синхрон. Това е само временно.

Лъв: Днес може да разклати позитивното ви настроение. Вашият инстинкт за грижа иска да помогне на много хора, очакващи вашата помощ и съвет, но все пак не можете да се отърсите от чувството, че се възползват от вас или се опитват да ви накарат да правите неща, които не искате да правите. Да, трудно е да бъдеш добър за другите и за себе си едновременно.

Дева: Колко дразнещо е да осъзнаеш, че тези досадни проблеми от миналото не са решени! Днес ще имате силата и съзнанието да разрешите тези проблеми просто като говорите за тях. По ирония на съдбата, упреците, отправени от вашия партньор, са това, което предизвиква промяната в отношението, от която се нуждаете.

Втората половина на юни ще разбуни духовете в тези зодии

Везни: Продължавай бавно и славно, Везни! Може да се изнервите, защото искате всичко да бъде направено наведнъж! Би било подходящ момент да дадете приоритет на това, което наистина искате да направите. Внимавайте с всичко, което ви разсейва. Имате толкова голямо желание да преживеете необикновени преживявания. Дайте си време да се впуснете в тях!

Скорпион: От няколко месеца усещате, че нещата в професионалния ви живот се ускоряват. Може би някои проекти са се развили по-бързо, отколкото сте очаквали. Може дори да са излезли малко извън контрол. Днес трябва да си позволите да разграничите по-ясно какво сте направили досега. Може да ви очаква изненада.

Стрелец: Ако случайно скоро трябва да говорите публично, вярвайте, че хората ще се радват да ви слушат. Думите ви идват без усилие и вие излъчвате увереност. С охота приемате комплиментите на другите. Енергийното ви ниво е високо и ще бъдете неудържими. Това е справедливо след цялата работа, която положихте през последните няколко месеца!

Кои зодии винаги бягат от късмета си?

Козирог: Това е точно денят, за който хората на изкуството мечтаят. Очаквайте да бъдете забелязни от интересна личност, която може да ви помогне да просперирате. Късметът чака зад вратата. Каквито и да са вашите занимания, имате много добри шансове за успех!

Водолей: Може да сте в светлината на прожекторите през следващите няколко дни. Опитайте се да не се поддадете на аплодисментите на публиката, тъй като може да срещнете някои неочаквани пречки. След като бъдете признати от обществеността, може да се наложи да се изправите пред въпроса „А сега какво?“ Отговорът се крие в възприемането на скромен подход от самото начало.

Риби: Ако имате връзки с някаква терапевтична професия, днес може да направите странно откритие, свързано със сферата на здравето. Няма да намерите това откритие в нито една книга или методология, която обикновено следвате. Емоциите не са толкова слепи, колкото рационалното общество ни кара да вярваме! Понякога те ни водят по пътя към знанието. Такъв е случаят днес.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Страхотен късмет от съдбата ще направи слънчев деня на всяка зодия

 

Подобни статии

Back to top button