Любопитнохороскоп

ХОРОСКОП: Водете се от собствените си желания!

Хороскоп за 2 февруари 2024г.

Овен: През този ден се водете от собствените си желания. Трябва да сте уверени, че това, което ще получите напълно ще отговоря на изискванията.

Телец Тази сряда ще ви направи услугата да се отървете от натрапчива идея в главата си. Разсейването, макар и кратко ще ви подскаже как да постигнете свобода на ума си.

Близнаци Сега е важно да разберете къде точно се намирате в цялата върволица от събития. Преценете мястото си правилно, а не според желанията ви.

През февруари: 4 зодии ще направят крачка назад, но след това 2 напред!

Рак Тази сряда може да ви покаже нова част от характера на вашата половинка. Дори и да не ви хареса, това не е чак толкова лоша новина, защото все пак е нещо различно.

Лъв Тази сряда вашето мнение ще бъде на преден план в офиса. Освен някои удобства това може да ви даде и отговорността за цялостната работа днес, така че действайте внимателно.

Дева Тази сряда се насочете към рационалната част от нещата в живота. Отделихте достатъчно време на мечти и блянове и е време да стъпите на земята.

Везни През този ден насочете енергията си към физически дейности – разчистване или спортуване. Една много дълга разходка също ще може да прогони лошите мисли.

Скорпион Тази сряда задължително се поглезете с малко подаръче. Може дори това да бъде вашият любим шоколад, който не си позволявате често.

Големи пари за тези 4 зодии през февруари

Стрелец Това е ден, в който да се отдадете на мечти. Не се страхувайте да чертаете планове, без да мислите дали имат шанс за успех или не.

Козирог Тази сряда не си позволявайте да критикувате когото и да било, дори да си мислите, че сте прави. Всичко, което изречете срещу някого ще се върне при вас, но с повече сила.

Водолей Тази сряда е подходяща за договаряне на условия по договори, а също и в личните отношения. Шансът ви да наложите изискванията си е доста голям.

Риби Това е ден, в който отрицателните емоции ще се опитат да вземат връх. Направете всичко по силите си, за да не допуснете това.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

 

Подобни статии

Back to top button