Любопитнохороскоп

ХОРОСКОП: Запазете спокойствие, очакват ви конфликти!

Хороскоп за 11 декември 2023г. 

Овен
Днес бъдете бдителни по отношение на информацията, която получавате, както и за случващото се около вас. Наученото може да се окаже важно за бъдещото ви развитие или да ви даде идея за промени, които да извършите. Възможни са конфликти с партньора/партньорката, така че бъдете по-спокойни и не влизайте в излишни спорове….

Телец
Днес обстоятелствата може да ви изнервят. Ако обаче се дистанцирате от конфликтите и запазите вътрешния си баланс непокътнат, ще имате шанс да останете като оазис на спокойствието. Отдайте се на любимо занимание или се погрижете за себе си по някакъв начин – така общата нервност няма да ви засегне толкова….

Близнаци
Днес ще се открие възможност да вникнете по-дълбоко във взаимоотношенията си с любимия човек и да откриете какво стои зад проблемите. Ще задълбаете много, но все пак бъдете внимателни – не казвайте нищо, ако сте ядосани или изнервени. Има риск да реагирате импулсивно и после да съжалявате. …

Дори хвърлени на смет: Тези зодии са родени с много късмет!

Рак
Днес по-добре избягвайте всякаква конфронтация и се въздържайте от критики и обвинения, дори цялото ви същество да иска да го направи. Трудно ще успеете да запазите спокойствие и има сериозен риск да си изпуснете нервите. Оставете другите хора на мира и се концентрирайте върху занимания, които ви действат релаксиращо….

Лъв
Днес се опитайте да бъдете малко по-смирени и да не изисквате от околните да удовлетворяват желанията ви. Да, отказът може и да ви ядоса и да ви стане неприятно, но приемете, че другите имат право да постъпват различно или да не искат да ви следват….

Дева
Днес ще казвате това, което мислите и което чувствате. Трудно ще си затраете, ако поведението на друг човек ви дразни или не го одобрявате. Ако ви налегнат негативни мисли, не позволявайте да ви завладеят – възможно е да драматизирате прекалено много….

През декември: Съдбата ще донесе големи подаръци на тези зодии

Везни
Днес стойте настрана от всякакви по-напрегнати ситуации и не поемайте излишни рискове. През днешния ден трудно ще постигате хармония, а хората около вас ще стигат до крайности. Каквото и да се случва, опитайте се все пак да останете спокойни – така ще помогнете и на другите, и на себе си….

Скорпион
Днес може да сте по-емоционални и да засегнете слабото място на друг човек. Усетите ли, че някой ви дразни, по-добре не говорете с него за важни неща – направете го, когато се успокоите. През днешния ден може да изпадате в крайности и да се изненадате от самите себе си….

Стрелец
Днес у вас импулсивно ще се породи желание да следвате собствения си път и да не зачитате правилата, които друг човек ви налага. Свободолюбието ви може да ви тласне както в нова посока, така и да ви вкара в конфликт с човек, който според вас е тесногръд или ограничен….

Седмицата на големите пари идва за 4 зодии

Козирог
Днес вниманието ви ще бъде насочено към семейството и домашните проблеми. Ако обаче се появи шанс да излезете с приятел или поне да си поговорите по телефона, ще се почувствате добре, защото ще споделите вълненията си. Бъдете внимателни, когато общувате с родителите си, защото има риск да си изпуснете нервите….

Водолей
Днес ще бъдете настроени войнствено и няма да искате да се примирявате с несправедливостта. Ще се конфронтирате с хора, които се опитват да ви ограничават или просто са по-консервативни. Не позволявайте на страховете ви да ви спират да направите нещо, което искате….

Риби
Днес по-добре избягвайте рисковете, защото е трудно да се предвидят резултатите и може сами да си навредите. Ако определена ситуация ви изнервя, това може би е знак да помислите как да я промените или да излезете от нея. Прекарайте деня с хора, които са мили с вас, и избягвайте агресивно настроените. нова прическа….

Източник: bg-astrology 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Съботни пари ще паднат в ръцете на тези зодии

Подобни статии

Back to top button