Любопитно

Хороскопът на древните елини разкрива вътрешната същност на всеки от нас

Мистика от дълбините на душата – това разкрива за същността на всеки един от нас хороскопът на древните елини. Всеки зодиакален знак в него е митичен герой, който разкрива неподозирани тайни от характера на всеки от нас.

 

Открийте кой от 10-те талисмана на древните елини се пада на вашата зодия и какво означава това за вас:

 

Кентавър (от 8 януари до 12 февруари) – Жените родини под знака на Кентавъра се отличават със силно изразени животински инстинкти. Те притежават сетива на хищник ловец, грацията на котка и свободния дух на неопитомен кон. Според елините, момичетата Кентавъри трудно сдържат емоциите си, но за сметка на това са изключително прями.

 

Ако в живота им настъпят неочаквани катаклизми, не страдат дълго, не пилеят време, за да си задават въпроси от типа на: „Как можа да се случи точно на мен?“, „Къде сбърках?“ и т.н. Тези жени просто продължават да живеят, напасвайки се без проблем с новата среда. Старите гърци са убедени, че дори да дойде краят на света, Кентавърите със сигурност ще са сред оцелелите.

 

Харпия (от 13 февруари до 18 март) – Харпия е символ на отмъщението е безпощадността. Ето защо, дамите, родени под нейното покровителство имат огромен проблем с прошката. Като цяло не са нито злобни, нито завистливи натури, но ако веднъж ги нараниш или обидиш, тяхното отношение към теб ще се промени коренно… и завинаги! Понякога на околните им се струва, че тези момичета имат много труден характер, но това е само обвивката.

 

Пегас (от 19 март до 24 април) – В древногръцката митология Пегас е свързван с поетичното вдъхновение и способността си да се носи над доброто и злото и всички човешки слабости. Представителките на нежния пол, родени под знака на Пегас, се отличават с невероятната си дарба да са винаги над нещата. Те не понасят рутината и еднообразието, нито се вписват в някакви порядки и норми. Имат свои правила и следват само тях.

 

Понякога е много трудно да си в живота им, защото непрекъснато прескачат на различни честоти. Падат си по щурите идеи и авантюристичните приключения. Общо взето техният живот е това, което се случва, докато другите си правят само планове.

 

Цербера (от 25 април до 30 май) – Цербера е триглавото куче, което охранява входа за света на мъртвите. Жените, родени под неговата опека, са особено своенравни и понякога дори необуздани. Притежават твърде много енергия, която невинаги насочват в правилната посока. Склонни са към избухливост и честа смяна на настроенията.

 

Сатир (от 31 май до 13 юли) – Според елинските вярвания дамите, покровителствани от Сатир, имат по-агресивен нрав и от мъжете. Те са бойни натури с изумителна сила на духа и волята. Странното е, че обичат кукленската визия и ужасно много им харесва да обръщат внимание на външния си вид. В същото време обаче, под перфектно изписаните вежди и красив маникюр, се крие жена-войн.

 

Сирена (от 14 юли до 10 август) – Момичетата Сирени се славят с неустоим чар, който обаче може да се окаже пагубен за противоположния пол. Тези жени отлично знаят какво оръжие е красотата им и често го използват, за да постигнат користни цели.

 

Твърде хитри са, за да им сложим етикет на типичните лековати златотърсачки. О, не! Те са много повече от това! Техният капацитет е особено голям, за да си позволят да бъдат нечии държанки. Просто умеят да извличат ползи от това, че са се родили жени, за което можем да им кажем само: „Браво!“

 

Грифон (от 11 август до 15 септември) – Грифонът е странно създание – наполовина лъв, наполовина орел. Момичетата, родени под неговия знак, са много силни и необикновени личности. В същото време имат мек и благ характер и без проблеми се вписват във всяка компания.

 

Не са конфликтни и не си падат по подмолните игрички, дори напротив. Те са на мнение, че преди да започнеш война, трябва да опиташ да разрешиш проблема с всички възможни мирни средства.

 

Химера (от 16 септември до 22 октомври) – Жените Химери владеят до съвършенство изкуството на манипулацията. Те без проблеми постигат целите си само с хитринки. За тях е известно още, че могат да извадят душата на един мъж с перце без изобщо той да се усети. Много добри оратори са и човек лесно се омайва от сладките им думи.

 

Сфинкс (от 23 октомври до 30 ноември) – Хазартни натури, които обожават да усещат вкуса на победата. За сметка на това пък хич не умеят да губят. Склонни са дори да залитнат в крайности, като завист, неудържима злоба и ярост, ако някой се окаже по-добър от тях. Жените Сфинкс са двете крайности – могат да бъдат ужасно борбени и адски демотивирани, много силни и напълно безпомощни…

 

Минотавър (от 1 декември до 7 януари) – Тези момичета трудно взимат решенията си сами. Винаги се нуждаят от чужд съвет или напътствие. Колебливи и плахи натури, които са склонни да се отчайват и предават. Като цяло са обичливи и грижовни – перфектните съпруги, но не могат да се справят с трудностите и да намерят стимул да се борят, ако са сами. Те са родени, за да даряват любов и топлина. Заслужават да имат стабилно и щастливо семейство!

 

Източник: Една.бг

 

Ето какъв КЪСМЕТ очаква всяка от зодиите в сряда

Разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Back to top button