БългарияНа ФокусПоследни новини

Христо Иванов: Кабинетът е острието, за да търсим съгласие и баланс

“Акад. Денков управляваше в едно време на болезнено обществено разединение в България и това разединение си проличава и в пленарната зала”. Това заяви съпредседателят на ДБ Христо Иванов отговаряйки на критиките от страна на опозицията по време на дебатите за оставката на премиера Денков.

“Няма политическа алтернатива, защото няма политически идеи. Хората излизат тук, за да разкриват болезни истини от своето подсъзнание”, смята Иванов.

Той обясни, че кабинетът е имал задачата да реши най-сетне парламентарната криза. “Той трябва да бъде острието, за да видим дали можем да търсим езика на съгласие, на баланси. Това всичко се случва в ситуацията на тежки компромиси”, каза Христо Иванов и продължи уточнявайки, че Денков винаги е запазвал фокус върху важните приоритети на страната. “Независимо как ще свърши това, благодаря на господин Денков”, добави съпредседателят на ДБ. 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от света кликнете ТУК

Българският евродепутат Ангел Джамбазки: Денков и Габриел, изискайте обяснение от посланика на РСМ относно скандалните искания на Пендаровски!

 

Подобни статии

Back to top button