You are currently viewing Идва Коридор на затъмненията – ето какво НЕ трябва да правим

Идва Коридор на затъмненията – ето какво НЕ трябва да правим

Слънчевите и лунните затъмнения обикновено протичат по двойки. Тоест, ако на новолуние е имало слънчево затъмнение, то на следващото пълнолуние задължително ще има лунно затъмнение. Времето между двете затъмнения се нарича Коридор на затъмненията, пише Actualno.com. През 2021 година коридорите са два, като първият беше от 25 май до 10 юни, а следващият предстои и ще бъде от 19 ноември до 4 декември.

 

Коридорът на затъмненията в астрологията Периодът на затъмненията е уникално време за промяна на съдбата, казват астролози. В това време съществува възможност да окажем кардинално въздействие на важни жизнени сфери, като положим необходимите усилия. Слънцето и Луната, намирайки се в определен зодиакален знак и градус в момента на затъмнението, могат да се върнат в същото положение чак след 18,5 години.

 

Затова събитията в Коридора на затъмнението носят съдбоносен, понякога фатален характер. Ето защо всички наши мисли, желания, действия ще влияят на съдбата ни в бъдеще. Ако искаме да променим живота си, то Коридорът на затъмненията може да се окаже много подходящ момент.

 

Лунното затъмнение на 19 ноември поставя акцент върху оста Телец – Скорпион, която отговаря за материалните ресурси. Телецът умее да създава, а Скорпионът – да управлява процесите. Ако първият може да ни научи как да изкарваме пари, то вторият ще ни покаже как да ги удвояваме, а енергията му допринася за трансформация на това, което му пречи.

 

Телецът вярва в осезаемото, реалното – това, което може да се види и пипне. Скорпионът засяга вярата в това, което не можем да видим, той означава съзидание, карма, смърт, раждане и трансформация, вяра във висшите сили, които винаги са готови да ни помогнат, стига да ги помолим за това.

 

Завесата между проявеното (Телец) и непроявеното (Скорпион) е много тънка – ние знаем, че засетите в земята семена се намират в тъмнина под повърхността и макар че не ги виждаме, знаем, че скоро ще дадат плод. Затова трябва да вярваме и в проявата на желаното рано или късно, също както вярваме в израстването на посадените от нас семена, които разцъфват във физическия свят на Телеца.

 

Затова да внимаваме какво си пожелаваме. И да не забравяме, че каквото посеем, това ще пожънем.

 

Какво да НЕ правим по време на Коридора на затъмненията:

Да се дразним, ядосваме, да предизвикваме негативна реакция от околните;

Да се връщаме към хора от миналото или към ситуации, които са ни донесли негативен опит;

Да говорим лошо за някого или да проявяваме агресия;

Да организираме масови мероприятия;

Да влизаме в спорове и конфликти;

Да се заемаме с екстремни видове спорт, особено когато е за първи път;

Да оформяме и подписваме финансови сделки.

 

Какво ТРЯБВА да правим:

Да се отървем от стари и ненужни вещи, за да отворим пространство за новото;

Да извършваме безкористни постъпки и да помагаме;

Да записваме своите планове за бъдещето;

Да се заемем с медитация и дихателни упражнения;

Да се вслушваме в интуицията си и да обръщаме внимание на знаците на съдбата;

Да придобиваме нови знания и навици;

Да се разделим с вредните навици и зависимости;

Да се погрижим за здравето си;

Да избягваме всякакъв вид насилие – словесно, психическо, физическо.

 

И така: бъдете добри, излъчвайте любов, прощавайте обидите, помагайте на другите и тогава никакви затъмнения няма да ви уплашат.

 

Източник: Actualno.com

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО