Любопитнохороскоп

Кои са най-големите романтици според зодията?

Някои представители на определени зодиакални знаци са непоправими романтици. Те винаги зная какъв жест да направят, така че жената до тях да се чувства неустоимо, незабравимо и на върха на щастието. 

Дамите, които изберат представител ня някои от следните зодии, никога няма да се чувстват пренебрегнати или недоволни от половинката си поне в това отношение. Ето кои са те.

АСТРОПРОГНОЗА ЗА ФЕВРУАРИ: Някои ги очакват проблеми, други ще намерят щастието

Близнаци

Според тази зодия, всички са лъжци и коварни мошеници. На тях не може да се вярва. Те са склонни на всякакви действия, могат да оцеляват, дори когато наранят някого. За близнаците е непосилно да се открият за нов човек. Тяхната вяра е насочена към това, всеки да се грижи за себе си. Надяваме се да сме помогнали на представителките на женския пол, за които романтиката е от голямо значение, да се ориентират.

Хороскоп за 8-ми февруари: Скорпионте ще получат новина, Раците ще трябва да дадат повече 

Водолей

Представителите на зодия Водолей стигат до крайности – те или са големи романтици, или нямат нищо общо с това качество. Водолеят или не се отдава изцяло на чувствата си, или иска да води по своите правила. Често представителите на знака Водолей, или напълно игнорират, или погребват чувствата си. Ако ви приемат на сериозно, умеят да напишат огнено признание на чувствата си, да нарисуват портрет или да изучат любимата ви песен на китарата. Тогава може да смятате, че сте муза, вдъхновение за представител на зодия Водолей. Водолеят ще се постарае да покаже, онова, което искате от него, само ако долови преданост от отсрещната страна.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Историята на Пако Рабан – майсторът на висшата мода

 

 

 

 

Подобни статии

Back to top button