БългарияНа ФокусПоследни новини

Корнелия Нинова: Банкетът победи бюджета

„Лъсна лицемерието на ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС. Бюджетът, плащанията, пенсиите, социалните плащания изобщо не са им приоритет, както вчера твърдяха. Банкетът победи бюджета.“

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова.

„Днес няма заседание, защото управляващите празнуват“, каза още Нинова. „Ние сме тук, защото искаме да се приеме бюджетът и хората да не останат без пари“, отбеляза тя.

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов заяви, че „най-важната тема в момента е, че управляващото мнозинство е показа своята управленска немощ и импотентност“. По думите му тези хора нямат капацитета да управляват държавата и единственото, което могат, е да режат глави на паметници.

„Нямаха смелостта дори да дойдат в парламента, за да се срещнат отново с нас очи в очи. Само че няма как да бягат вечно. В понеделник ще бъдат тук. Може би след като мине банкетът на ДПС. Подозирам, че най-вероятно ПП-ДБ са в ролята или на мажоретки, или на стриптийзьорки на банкета на ДПС“, каза Костадинов.

Той коментира, че би му било интересно да види снимки от банкета на Пеевски тази вечер – „какъв ще бъде Петков там или Асен Василев“.

Лидерът на „Възраждане“ е категоричен, че тези хора, които режат глави, искат да режат и главата на българската Конституция, но това няма как да стане. 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Костадинов: Няма смисъл от протести по улиците, протестът вече е в НС

Подобни статии

Back to top button