ЛЪВОВЕТЕ – 5 причини да ги обичате

ЛЪВОВЕТЕ – 5 причини да ги обичате

Лъвовете са неповторими в зодиака – забавни, общителни, душата на компанията! Ако това е всичко, което търсите в хората до вас, значи изводът е лесен: обградете се с повече представители на тази зодия! Ако имато още нужда от убеждаване, вижте тези 5 причини и ще заобичате Лъвовете безвъзвратно!

 

1. Те са много забавни
Лъвовете не обичат да скучаят. Те не могат просто да гледат телевизия или да четат книга, времето им трябва да е запълнено с нещо по-вълнуващо. Независимо дали са на семейно събиране или в дискотека, те ще повдигат градуса на настроението.

 

Друга характерна черта на представителите на този знак е, че са много любопитни. Ако има кутия пред тях, за която им е казано да не пипат, те няма да се стърпят и ще я отворят.

 

2. Имат богат социален кръг
Те обичат да общуват с много хора, за тях не е присъщо да стоят сами с часове. Предимството да излизате с Лъв е, че постоянно ще комуникирате с най-различни личности и никога няма да ви е скучно. Но ако сте интроверт, неговата богата програма няма да ви хареса и ще се наложи да поговорите с него. В случай, че му харесвате, той ще забави темпото.

 

3. Романтични натури са
Ако обичате романтиката, Лъвовете са идеалната половинка за вас. Обичат да показват любовта си още в началото на връзката. Освен това, дори и да излизате с Лъв от години, той ще продължава да прави за вас различни жестове.

 

Лъвовете искат да бъдат обичани и да доказват, че са влюбени всеки ден. Стигне ли се до сватба или организирането на рожден ден, те дават всичко от себе си, за да накарат половинката да се чувства добре.

 

4. Сърдят се, но и бързо прощават
Лъвът е огнен знак и хората, които го носят, не се колебаят да казват на глас онова, което мислят. Ако не са съгласни с мнението на другия, са готови да влязат в спор и дори да се бият, за да докажат, че са прави. При провокации бързо избухват, сърдят се, но и бързо им минава.

 

5. Домошари са
Лъвовете държат на семейството и неговите ценности. Те държат да се запознаят с родителите на гаджето и да изградят близки отношения с тях. Когато го направят, ще ги очароват с присъствието си.

 

Хората с тази зодия са домошари и нямат нищо против да прекарват свободното си време в дълги разговори с членовете на семейството.

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО