Лъвовете да следват интуицията си, Стрелците да играят на сигурно

Лъвовете да следват интуицията си, Стрелците да играят на сигурно

Хороскоп за 23 юли 2020 г.

 

Овен
Днес по-добре не сключвайте договорености и не поемайте ангажименти, защото има вероятност да не изпълните това, което сте обещали. Оставете събитията да следват естествения си ход и животът да ви покаже какво трябва да правите сега и кое може да почака известно време.

 

Телец
Днес укротете малко ентусиазма си и не правете нищо, без да обмислите добре. Дори да се впуснете напред, има голяма вероятност да си ударите главата в стената, така че по-добре си кротувайте. Денят е чудесен за романтични срещи и за забавления с приятели.

 

Близнаци
Днес ще е по-добре за вас, ако наблегнете на удоволствията и на приятните занимания, вместо да работите усилено и да изпълнявате досадни задължения. Забравете за плановете, отпуснете се и се насладете на това, което ви предлага настоящето. Ще се почувствате чудесно, ако посетите културно събитие или си купите красива вещ за дома.

 

Рак
Днес недейте да правите няколко неща едновременно, защото ще се разсейвате и е възможно да пропуснете нещо важно. Ако писането ви се удава, през днешния ден ще ви споходи вдъхновение. Някои от вас ще успеете да впечатлите с умението си да говорите убедително пред околните.

 

Лъв
Днес следете внимателно вътрешните си преживявания – те ще ви покажат дали сте на прав път, дали представителите на вашата зодия да следват сърцето си или да действат, водени от нечии чужди критерии за щастие и успех. Ако установите, че второто е вярно, сега е моментът да прецените какво наистина искате и да направите нещо по въпроса.

 

Дева
Днес бъдете по-внимателни с парите – има риск да изгубите на хазарт или да харчите лекомислено. Ако се занимавате с творческа дейност, посветете й повече време – ще останете доволни от постигнатото, а и ще ви бъде приятно.

 

Везни
Днес не се чувствайте виновни, че мързелувате. А ако в службата ви нещо не върви, денят просто не е подходящ за активна работа. Доставете си някакво удоволствие за душата и оставете изпълнението на задачите и ангажиментите за следващата седмица.

 

Скорпион
Днес ще искате да разпуснете и да се позабавлявате, така че по-добре оставете задълженията на заден план и наблегнете на удоволствията. Творческите занимания обаче ще ви се удават с лекота. Ако ви предстои да говорите пред хора, няма за какво да се притеснявате – ще пожънете успех с изявата си.

 

Стрелец
Днес не е препоръчително да поемате каквото и да било рискове, тъй като има голяма вероятност да сбъркате. По възможност намалете активността си до минимум – вършете само рутинни задачи и си отпуснете повече време за почивка и за развлечения.

 

Козирог
Днес отношенията ви с близки и познати ще зависят най-вече от степента на вашата толерантност, така че проявявайте търпимост към различните и не ги съдете. Денят е чудесен за срещи, за подписване на договори и за обмен на идеи с приятели и единомишленици. Не е изключено и пред вас да се открие възможност да попаднете в приключение.

 

Водолей
Днес ще ви бъдат особено полезни характерните за вашия знак умения: да правите планове, да мислите стратегически и да се организирате добре – те ще ви помагат да реализирате целите си. Може да се появят някои разногласия с любимия човек, но ако и двамата сте искрени и държите един на друг и на връзката си, в крайна сметка всичко ще приключи благополучно.

 

Риби
Днешният ден е чудесен за забавления, така че не прекарвайте дълго време вкъщи. Може да ви се удаде възможност да се видите с приятел или да посетите интересно събитие. Бъдете по-внимателни, ако трябва да подписвате договор – има риск да пропуснете нещо важно.

 

Източник: Edna.bg

 

Разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО