ЛюбопитноПоследни новини

Леонардо ди Каприо – жени само до 25 години!

Чудили ли сте се някога защо Леонардо ди Каприо си сменя постоянно гаджетата? Много просто, навършат ли 25 години – довиждане! Макар да няма официално изявление от Лео, истината е, че носителят на наградата „Оскар“ не се вижда с момичета над 25 години, а текущите навършат ли толкова бързо изчезват от радара…

Камила Моноре
на снимката: Камила Моноре

В момента звездата се вижда с Камила Моноре, която е само на 21 години и всичко изглежда страхотно.
Естествено, „истината“ за тяхната любов ще излезе наяве след 4 години, когато тя навърши 25 и ако тогава те все още са заедно, може това да е неговата избранница…

Бар Рафаели
на снимката: Бар Рафаели

Но нека погледнем към миналото. Леонардо ди Каприо е вече в средата на 40-те години, но неговите гаджета НИКОГА не са били над 25, независимо от неговата текуща възраст.

Блейк Лайвли
на снимката: Блейк Лайвли

В неговия тефтер са записани имена като Хелена Кристенсен, Ева Херцигова, Кристен Занг, Бар Рафаели, Блейк Лайвли, Бриджит Хол, Жизел Бюдхен и много други хубави, които споделят обща черта – светла коса, дълги крака, стройно тяло и естествено… възраст до 25 години.

Бриджит Хол
на снимката: Бриджит Хол

Теории защо точно до „25 години“ има много, като те варират от травма в детството до „защото може да си го позволи“, което е вероятната истина.

Жизел Бюндхен
на снимката: Жизел Бюндхен

По-интересна е обаче спекулацията, че единствената му истинска любов е Кейт Уинслет, но това няма как да го знаем, единственото, което двамата съобщават, е че са в добри отношения.
Леонардо Ди Каприо

И все пак към днешна дата нещата с връзката му с госпожица Моноре изглеждат страхотно, а холивудските папараци редовно успяват да ги заснемат в любопитни моменти.
Камила Моноре
на снимката: Камила Моноре

Ще се радваме ако споделите с нас каква е причината Лео да си хваща гаджета само до 25 като коментирате под статията във фейсбук, а за още интересни и любопитни материали ни последвайте в социалните мрежи или погледнете секцията ни любопитно.

Facebook

 ЛЮБОПИТНО

Звездата Джейсън Момоа без брада – няма да повярвате как изглежда!

Подобни статии

Back to top button