Последни новинихороскоп

Любопитството ще изиграе шега на някои от вас, предвиждат звездите

Хороскоп за 26 юли 2019 г.

Овен

Този петък може любопитството, което проявявате – причинено от вашето наивно отношение към събитията, да ви изиграе лоша шега. Може да имате много сериозни намерения за деня, но ще е по-добре да изчакате с осъществяването им. Днешният ден ще бъде благоприятен за вас. Стане ли въпрос за чувства и отношения обаче, има вероятност да реагирате крайно. Мисленето няма да бъде силната ви страна през днешния ден, така не разчитайте на логиката.

Телец

Този петък ако имате възможност прекарайте деня на открито. Вярно е, че денят е работен, но се опитайте да се отпуснете и да се освободите от напрежението, което трупате напоследък. Днес няма да е излишно, ако проявявате малко повече съчувствие към околните. В случай че не одобрявате нечие поведение, не бързайте да съдите човека, а се опитвайте да се поставите на негово място. Имате ли нужда от помощ, помолете, вместо да изисквате – така вероятността да я получите ще е по-голяма.

Близнаци

Този петък хората около вас и то всички без изключение ще бъдат обхванати от нещо, като тиха лудост. Не се опитвайте да ги вразумявате, защото така или иначе няма да успеете. Опитайте се да не се подадете на общата лудост. Ако днес сте на вълна промени, знайте, че сте на прав път, особено ако тези промени имат за цел да ви накарат да се почувствате по-добре или да живеете по-здравословно. Много от вас ще имате желание за забавления и едва ли ще се вълнувате кой знае колко за служебните си дела.

Рак

Този петък мечтайте колкото искате, но се въздържайте от полети. Любопитството си също дръжте на безопасно разстояние от хората. Защото ако отлетите на далеч ще ви е много трудно да се върнете. Съществува голяма опасност да останете да се реете във въздуха или да се приземите твърде болезнено. Днес не потискайте порива да правите това, което обичате, като се оправдавате с липса на време или излагате някакви практични доводи. Ще се почувствате чудесно. А ако сте вдъхновени, резултатите ви ще бъдат по-добри и ще използвате въображението си по-активно.

Лъв

Този петък ще имате добрата възможност да се отблагодарите на всички, които са направили нещо добро за вас. Като за начало започнете със самите себе си. Само внимавайте това да не ви се превърне в навик. Днес има вероятност желанията ви да се сбъдват сравнително лесно, тъй като ще сте наясно какво искате и ще бъдете мотивирани да го постигнете. Може да получите подкрепа – емоционална или финансова – от член на семейството. Ако любимият ви човек има нужда от повече внимание, не го/я разочаровайте.

Дева 

Дори и суперхората имат някои нужди. Като се има предвид, че малко хора са такива, то този петък ще ви трябва да положите не малко усилия, за да задоволите тези нужди. Вечерта ще можете да поразпуснете малко. Днес ще се стремите най-вече към сигурност и стабилност – ще ви липсва особено желание да правите експерименти и да се впускате в рискови начинания. И все пак е напълно възможно точно през днешния ден да ви сполети нещо неочаквано. Едва ли вие ще бъдете инициатори обаче – по-скоро любимият човек ще ви поднесе изненада.

Везни

Ако през този ден нещо не ви харесва в отношението на другите към вас, просто помислете какво е нужно да направите, за да промените това отношение. А може и нищо да не правите. Днес логичното мислене няма да ви се удава особено, така че вярвайте повече на усещанията си и разчитайте на интуицията си. Възможно е във финансовата област да се случат непредвидени събития – например, да получите пари, без изобщо да сте очаквали, или да възникне непланиран разход.

Скорпион

Този петък ще бъдете обградени от доброжелатели. Това е тежко изпитание, но ако успеете да го преминете и да не избягате, то със сигурност ще получите награда за проявеното мъжество. Понякога приятелите, колкото и да са добронамерени, са твърде досадни. Днес, дори да си давате вид, че всичко е наред, е възможно да изпитате някакво безпокойство. Ако не успявате да овладеете емоциите си, споделете с близък човек как се чувствате – ще ви олекне поне малко. Денят е чудесен за творчески занимания и изяви.

Стрелец

Този петък умът ви ще е остър като бръснач и в главата ви за секунди ще се появяват страхотни идеи, които ще са напълно осъществими. Любопитството ви също ще изиграе важна роля. Записвайте си ги, защото в последствие ще ви е много трудно да си ги спомните всичките. Днес и най-малкото нещо може да ви разстрои или да ви ядоса. Не е нужно да бягате от чувствата си, защото на сърцето си не може да заповядвате, но се опитайте да не си го изкарвате на най-близките си хора. Може да научите добри новини относно финансов въпрос.

Козирог

Този петък ще искате да получите всичко и веднага, че дори и повече. Всички знаем, че няма как да получим всичко на куп, така че бъдете малко по-скромни в желанията си и ги подредете по приоритети. Днес ключът за успех ще бъде скрит в искреното общуване – не водете повърхностни разговори, а споделяйте истинските си чувства и желания. Колкото повече сте себе си, толкова по-добре. В работата усилията и старанието ви ще дадат добри резултати.

Водолей

Този петък помислете за ближните. Не отхвърляйте молба. Щом са ви помолили значи наистина са имали нужда от помощта ви. Днес по-добре не се надявайте, че нещата ще се случват по обичайния начин и ще запазите спокойствие – събитията през днешния ден ще ви вълнуват, а не е изключено да изпитате и известно напрежение, а любопитството ще ви завладее. Ако сте обвързани, има шанс да внесете тръпка и разнообразие във връзката си, а, ако не сте – може да ви споходят нови любовни трепети.

Риби

Този петък не правете компромиси със желанията си. Бъдете твърди в исканията си и не отстъпвайте от тях. Сега не е момент за компромиси. Днес не потискайте собствените си потребности заради другите. Направите ли го, ще се почувствате зле. Ако имате усещането, че някой не ви цени, споделете го с другия човек, а не се цупете и не се опитвайте да го/я манипулирате. Имате шанс да заздравите лично или делово партньорство. Любопитството не е много здравословно днес.

Ако статията ви е харесала моля, последвайте ни във Facebook – Bulletin.bg

5 неща, които в никакъв случай не трябва да взимате, ако ги намерите на улицата!

Подобни статии

Прочетете също
Close
Back to top button