ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: Декември носи раздели и любовни чудеса

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: Декември носи раздели и любовни чудеса

Любовен хороскоп за месец декември 2019 г. 

Овен
В последния месец от годината ще се потопите в море от завладяващи любовни събития. Ще се радвате на вниманието на ухажори, без значение дали търсите половинката си или имате вече такава. Звездите съветват да бъдете изключително предпазливи. Ако сте на вълна сериозна връзка – звездите очертават добри перспективи с Близнаци и Козирог. Ако вече си имате сериозна връзка, то с вашият партньор ще се радвате на хармония в отношенията.

 

Телец
Чудеса се случват по Коледа! Затова и представителите на вашата зодия, които цяла година не са срещнали любовта, могат да разчитат това да стане точно сега. Онези от вас, които имат връзка, но искат да я прекратят, могат да го направят без особени угризения на съвестта. В близко бъдеще може да изпитате нови, по-силни емоции. В края на месеца, някои представителки на зодията може да получат така чаканото предложение за брак.

 

Близнаци
За вас звездите са подготвили приятни изненади. Едни от представителите на зодията могат да срещнат любовта, други може да подновят с нови страсти стара връзка. През целия месец съдбата ще ви поднася подаръци. Очакват ви прилив на емоции и незабравими сексуални изживявания.

 

Рак
Ще се радвате на особено внимание от противоположния пол, но не го приемайте като даденост. Внимавайте да не отблъснете представителите на противоположния пол с необмислени действия или прищявки. Ако все още не сте срещнали вашата сродна душа, сега имате шанс да го направите. Бъдете внимателни, когато трябва да вземете важно решение за любовния ви живот.

 

Лъв
В студените вечери ще се радвате на спонтанни срещи и интересни нови запознанства. Това ще повлияе положително на самочувствието ви. Онези от вас, които имат сериозна връзка, ще разнообразят отношенията си и ще я заздравят. Лъвовете са настроени за романтика в навечерието на коледните празници. Внимавайте покрай търсенето на принца, да не изпуснете някой, който е заслужава внимание и е на крачка от вас.

 

Дева
Емоционално и романтично ще бъде началото на декември за много представители на знака. За онези от вас, които се чувстват самотни – звездите предвиждат нови възможности в любовта. Тези, които се носят по течението на сериозна връзка – ще анализират своите отношения. По-добре потърсете начин да възпламените страстта, критикувайте по-малко половинката си и оценете приетите за даденост добри черти в характера й.

 

Везни
Според звездите е много вероятно този месец да срещнете нова любов. Тя обаче няма да кацне в дома ви, така че активизирайте социалните си контакти. Те е изключено някои представители на знака да помислят за любовна афера, въпреки сериозната връзка, която имат. Затова по-добре насочете мислите си към заздравяване на отношенията в дома си, за да не съжалявате.

 

Скорпион
Не всичко се случва според очакванията ви. Някои от вас ще осъзнаят, че са влюбени, но не всяка декемврийска любов ще се окаже дълготрайна. Бъдете внимателни, за да не се резочаровате на по-късен етап. И все пак много Скорпиони ще имат възможността да се разделят със самотата и най-сетне да получат спокойствието, което са търсили.

 

Стрелец
Макар че мнозина от вас са в плен на любовта, не си затваряйте очите – може да се окаже, че някой се опитва да навреди на любовния ви живот. За много Стрелци декември ще е ново начало, особено ако не са щастливи във връзката си. Ще има и представители на зодиака, които ще се радват на хармонична връзката, а привличането към половинката им ще се повиши.

 

Козирог
За някои от вас е време за равносметка на отношенията с любимия човек. Трудно ще простите някои неща от миналото. Някои представители на зодията ще имат щастието да срещнат нов партньор в края на месеца. Бъдете активни, очакват ви интересни нови запознанства. За семейните Козирози не са изключени спорове с половинката, бъдете внимателни в разговорите, за да не се окажете неразбрани.

 

Водолей
Някои представители на зодията може да не намерят търсената любов до края на годината. По-емоционалните и импулсивните Водолеи може да се почувстват отчаяни. В края на месеца някои от вас имат шанс да започнат нови любовни отношения. За обвързаните представители на зодията, декември ще предложи спокойствие. Въпреки това, дамите трябва да се въздържат от сцени на ревност.

 

Риби
Тези от вас, които са емоционално подготвени за нова връзка ще имат възможността за ново начало. Тези от вас, които имат колебания във връзката си, е по-добре да потърсят решение на проблемите, отколкото да се откажат от любимия си в момент на изпитания за връзката им. Може да се окаже, че някои Риби са направили грешен избор на партньор. Положителни емоции очакват в края на месеца сериозно обвързаните.

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО