Последни новинихороскоп

Любовта е ябълката на раздора за една от зодиите днес

Хороскоп за 23 юли 2019 г. 

Овен

Днес ще имате изключителна нужда от любовта на половинката си. Дали ще го покажете или кажете – изборът е ваш. И само от вас зависи какви ще са последиците. Днес на дневен ред ще стои въпросът за разпределението на семейните финанси. Не взимайте еднолични решения и обсъдете проблемите с партньора/партньорката си и с хора, които са ангажирани с тях. Вечерта направете нещо само за себе си, поглезете тялото и душата си.

Телец

Този вторник забравете за плановете. Всичко ще се случва изневиделица и в последния момент. Опитайте се да се забавлявате със случващото се. Днес може да пътувате, да спортувате или да свършите домашни задачи – каквото и да правите, бъдете активни и гледайте да не се застоявате на едно място. Денят е подходящ или да започнете нещо ново, или да направите по-смела стъпка, която обмисляте отдавна.

Близнаци

Днес ще имате хиляди по-интересни дейности за правете извън работата ви. Ще трябва да устоите на изкушенията, освен ако не искате сериозни проблеми в офиса. Днес може успешно да отстоявате позицията си, но трябва да използвате точните думи и да убедите другите в правотата си. Подходът да вървите с рогата напред едва ли ще ви донесе нещо добро. Вслушайте се в това, което казват близките ви, не пренебрегвайте семейството си заради работата. Поканете приятели в дома си или посетете родителите си.

Рак

Днес ще ви бъде възложена интересна задача. Не бързайте да казвате, че няма да може да се справите. Скоро ще намерите решение и ще се изявите.  Ако днес нещо ви разстрои, не го приемайте като проклятие. Някои от вас сте зациклили и имате нужда от малко разтърсване, за да извършите промяна. Склонни сте да отстоявате твърде разпалено мнението си, но ако искате да постигнете желанията си и да се радвате на хармония, трябва да приемете и различната гледна точка.

Лъв

Това е ден, в който да помислите за приятелите си, не толкова за любовта, която ви преследва. Импровизирайте събиране у дома или у ваш близък. Важното е да се отпуснете и да поговорите. Днес ще горите от желание да общувате и контактите ще ви се отразяват добре. Така че не прекарвайте деня вкъщи или в самотни занимания, а се обградете с хора, с които може да споделите идеите си. Ако отдавна отлагате някаква среща, сега е моментът да я насрочите.

Дева

Това е ден, в който да внимавате с покупките. Ако ви се налага да пазарувате задължително се ограничете само до най-необходимото, за да не фалирате.  Днес ще бъде трудно да се спрете на едно място и да се съсредоточите върху определено занимание. Това няма да ви притесни, защото интересните срещи и разговори ще внесат свеж полъх във всекидневието ви. И не забравяйте – любовта дебне зад ъгъла.

Везни

Това е ден, в който съдбата ще е на ваша страна. Бъдете стриктни и внимателни. Търсете знака, който ви трябва дори да е с отрицателен знак. Днес едва ли ще ви се иска да потънете в усамотение и размисъл, но помислете за любовта и близките си. Каквото и да се случва в душата ви, светът е толкова интересен и той ще ви привлича. Срещите с приятели и ще ви се отразяват добре, така че си осигурете колкото може повече.

Скорпион

Това е ден, в който ще знаете отговорите на всички въпроси. Просто ще ви е нужно малко повече време, затова не питайте другите преди да сте попитали себе си. Не се притеснявайте, ако днес се чувствате дезориентирани или дори изнервени. Установите ли, че контактите с хора ви изморяват, намерете начин да ги ограничите. Денят ще бъде особено успешен за вас, ако се занимавате с писане. Подходящо е да посетите близки и роднини.

Стрелец

Този вторник не горете мостове зад себе си. Настроението ви ще е  променливо и може да направите погрешна стъпка, а най-лошо ще е ако това се случи в любовта. Най-добре се въздържайте от крайни решения.  Ако сте се жертвали прекалено за близките си хора, пък дори това да са децата ви, днес може да се почувствате изтощени и потиснати. Помислете от какво имате нужда и как да си го осигурите, без да се чувствате виновни – не е възможно да сте полезни на другите, ако първо не се погрижите за себе си.

Козирог

Това е ден, в който да се щадите. Пестете силите и нервите си. Днес рискувате да ги вложите в незначителни битки, а важните предстоят тепърва. В случай че сте подложени на стрес или изпитвате силни емоции, възможно е днес да сте особено чувствителни. Така че не пилейте енергията си за дребни неща и се концентрирайте върху значимото. Възможно е ваш близък да има нужда от подкрепата ви – опитайте се да се отнасяте с топлина и разбиране към него.

Водолей

Това е ден, в който ще имате дар слово. Сега няма да ви е трудно да убедите, когото и да било в правотата ви и да спечелите важни съмишленици, дори в любовта. Днес е възможно с партньора/партньорката ви да сте на различно мнение по въпрос, който касае бъдещето ви. Ще преодолеете по-лесно това изпитание, ако се поставите на мястото на другия и приемете, че той/тя има право на мнение.

Риби

Този вторник имате голяма възможност да довършите важна задача. Ако все пак не успеете – не се укорявайте – важното е да работите с пълния ви ресурс. Ако имате някакво съкровено желание, днес може да си отделите малко време, за да останете насаме със себе си и да се запитате дали някакъв страх, който изпитвате, не пречи то да бъде изпълнено. Денят е подходящ да прекарате повече време с близките си хора или да се поглезите по някакъв начин.

Ако статията ви е харесала моля, последвайте ни във Facebook – Bulletin.bg

7 личности, които доказват колко велики са водолеите!

Подобни статии

Back to top button