Любопитно

Магическата фраза, с която всяка зодия ще забогатее

За всеки зодиакален знак има магическа фраза, с която да привлича пари в живота си. Астролозите споделиха какво трябва да шепнат различните зодии и какъв предмет трябва да носят със себе си, пише Iwoman.bg.

 

Овенът трябва да казва “Всяка моя стъпка, която предприемам, е стъпка към по-голямо изобилие и просперитет”. Този знак винаги трябва да има цитринов камък в чантата си.

 

Мантрата за Телеца: “Това е повече от достатъчно за всички същества на тази планета”. Паричният камък е калцит.

 

На Близнаците се препоръчва да повтарят “Хубавите неща се вливат в живота ми днес и всеки ден”. Тази зодия не трябва да носи камък, а мащерка. Още по-добре, увийте бележката около три клонки мащерка и закрепете с конец.

 

Мантрата за Рака е “Сигурен съм”. Авантюрин е паричният камък.

 

Лъвът трябва да казва “Днес правилните хора ми показват правилния път в живота ми, за да ми помогнат да постигна целите си”. Трябва да носи няколко късметлийски монети със себе си.

 

Девата ще стане по-богата, ако тя си спомня тази мантра: “Парите все още циркулират по цял свят, а днес е безопасно да намерят пътя към мен”. Полезно е този знак да пълни портфейла си на всяко новолуние.

 

Везните трябва да повтарят “Светът винаги ще ми помага в пътуването ми”. Трябва да носят със себе си слънчев камък (плагиоклазен фелдшпат).

 

Тази мантра ще помогне на Скорпиона: “Всеки ден предприемам стъпки, за да се доближа до целите си”. Астролозите препоръчват на представителите на тази зодия да да нарисуват босилек или мащерка на лист и да запишат какво искат да постигнат. След това листът трябва да се постави под камък или да се хвърли в река.

 

За Стрелеца работи мантрата “Аз предприемам стъпки, които ще ми донесат изобилие днес”. В дома си трябва да има снимка на планетата Юпитер.

 

Козирогът трябва да казва “Печеля пари лесно всеки месец”. Талисманът за него е дафинов лист.

 

Мантрата за Водолей: “Аз съм създаден от една и съща енергия, с която са създадени звездите и Вселената”. Този знак има мощна сила на мисълта, така че той не трябва да носи никакъв предмет.

 

Рибите трябва да повтарят “Аз интуитивно се съсредоточавам върху възможностите, които ще гарантират благополучието ми”. Трябва да притежават камък от тигрово око.

 

източник: Iwoman.bg

 

Интимната ТАЙНА, която всяка зодия пази до гроб

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Back to top button