ЛюбопитноНа ФокусПоследни новини

Маколи Кълкин получи звезда на Алеята на славата в Холивуд

43-годишният актьор, който сега е женен за бившата звезда от Disney Channel Бренда Сонг, се прослави като дете в класически филми от 90-те години като „Сам вкъщи“ и „Моето момиче“ и стана 2765-ият човек, получил място на туристическата алея в Лос Анджелис.

В речта си при приемането той каза: „Искам да благодаря на Бренда. Ти си абсолютно всичко. Ти си моят шампион, ти си единственият човек, който днес е по-щастлив за мен от мен. Ти си не само най-добрата жена, която някога съм познавал, ти си най-добрият човек, който някога съм познавал. А след раждането на двете ни момчета ти се превърна в един от трите ми най-любими хора. Ти си някъде там! Обичам те, обичам те толкова много.“

След това бившата детска звезда кимна с реплика от ролята си на Кевин Маккалистър в хитовата комедия от 1990 г., когато започна празничният сезон.

Той каза: „За да завърша нещата и в духа на празничния сезон, искам само да кажа: „Весела Коледа, мръсни животни!“

Към Маколи на церемонията се присъедини и звездата от „Schitt’s Creek“ Катрин О’Хара – която изигра майка му в „Сам вкъщи“ – и си спомни как е работила с него като дете и е наблюдавала как израства като възрастен.

Тя каза: „Маколи, това красиво 10-годишно момче, беше наричан от целия свят суперзвезда, един от най-актуалните млади мъже в Холивуд. Как някой може да оцелее след това?

„Вярвам, че трябва да притежаваш определено качество, дарба, която скъпият [режисьор] Джон Хюз очевидно е разпознал. Това е признак на интелигентност у едно дете и ключ към оцеляването в живота на всяка възраст, а ти си внесъл това чувство за хумор във всичко, което си правил някога.“ 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Атракция с невиждана щедрост: 5 зодии ще плуват в пари през тази зима

Подобни статии

Back to top button