Любопитно

Мантрата за щастие на всяка зодия

Ние всички вярваме в силата на думите. Веднъж изречени с вяра и надежда, те могат да се превърнат в истина и да ни донесат така желаното щастие. Вижте каква е мантрата на всяка зодия:

 

Овен
Не е нужно да прощавате на някого, за да постигнете мир. Понякога е по-добре да забравите и да ги оставите зад гърба си.

 

Телец
Няма да постигнете мечтите си без няколко неуспехи между тях. Не можете да позволите на неуспеха да ви разубеди да продължите по пътя си.

 

Близнаци
Най-лошите ви моменти са моментни снимки във времето. Те са временни. Ще ги преживеете.

 

Рак
Невъзможно е да зарадвате всички около вас, затова трябва да се съсредоточите върху най-важното мнение – вашето собствено, и да пренебрегнете всичко останало.

 

Лъв
Несигурността е това, което те прави човек. Нямате всички отговори, но ги търсите. Учите се. Растете. Това е всичко, което има значение.

 

Дева
Успехът е илюзия. Винаги ще искате повече. Винаги ще измисляте нова цел, която да постигнете. Ето защо трябва да оцените докъде сте стигнали, вместо да се фокусирате върху това колко път ви остава.

 

Везни
Не е нужно да бягате от мъката си. Не е нужно да я оставяте настрани. Позволено е да се отдадете на чувствата си. Имате право да изпитвате пълната си палитра от емоции.

 

Скорпион
Това, че сте приели нещо в момента, не означава, че трябва да се примирите с него завинаги. Можете да направите промяна по всяко време. Имате силата да промените хода на бъдещето си.

 

Стрелец
Преминахте през най-трудните си моменти. Можете да преминете и през това. Можете да преживеете трудностите от днес или от утре. Не премисляйте твърде много, движете се стъпка по стъпка.

 

Козирог
Вашето търпение ще ви се отплати. Продължавайте да работите усилено. Продължавайте да полагате усилия. Все още може да не видите резултати, но те са много по-близо, отколкото си мислите.

 

Водолей
Имате право да се откажете, когато се чувствате неудовлетворени. Позволено ви е да решите, че нещо, което сте смятали, че ще ви донесе радост, всъщност ви дърпа надолу.

 

Риби
Вие не сте същият човек като преди, но сега сте по-силни. Преживяхте много. Но и спечелихте повече.

 

Източник: Edna.bg

 

ОТРОВНА ЗЛОБА: Пазете се от тези зодии

 

Разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Back to top button