ЛюбопитноНа ФокусПоследни новини

Мария Бакалова ще участва в комедия по Нетфликс с легендарният британски актьор Хю Грант

Българската актриса Мария Бакалова ще участва в комедията „Размразен“ по Нетфликс редом до легендарния британски актьор Хю Грант. Фимлът ще бъде достъпен от 3-ти май на платформата, включително и в България. Той е и дебют за режисьорската кариера на Джери Сайнфелд, актьорът от популярния ситокм „Сайнфелд“. 

Бакалова, която стана известна с ролята си в комедийния филм „Борат“ е изброена сред значимите актьори в състава на комедията, но нейната роля все още не е описана, нито се появява в трейлъра. Самият Зайнфелд работи и пред камерата. Действието се развива през 1963 г. в САЩ и представя бизнес надиревара, протекла с мащабите на състезанието за овладяване на Космоса, както се казва и в самия трейлър. Става дума за две компании за зърнени храни и тяхната борба кой ще въведе на пазара ново тестено изделие, което да промени закуската на хиляди американци.

Филмът ще представи поредната комедийна роля за Хю Грант, след като актьорът, добре познат от 90-те с образите си на романтици от суперхитове като „Нотинг Хил“, „Четири сватби и едно погребение“, „Наистина любов“ и много други.
Сега Грант ще бъде Тони Тигъра, талисман на една от конкуриращите се компании. Ролята получава по свое желание, след като се свързал със Зайнфелд и направил „прослушване по телефона с чаша вино в ръка“, разказва режисьорът.

Предстои скоро да видим българската актриса в още една холивудска продукция, отново на стрийминг гиганта „Нетфликс“. Тя влиза в актьорския състав на филма Fairyland, в който режисьорски дебют прави Андрю Дърхам с помощта на София Копола.

Fairyland е адаптация по романа на Алисия Абът „Мемоар за моя баща“, който разказва за Сан Франциско и неговия пъстър живот през 70-те и 80-те години малко преди и малко след избухването на епидемията от СПИН. В историята за баща и дъщеря Бакалова ще си партнира със звезди като Емилия Джоунс, Джина Дейвис, Коди Фърн и певеца на „Куийн“ Адам Ламбърт.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

ХОРОСКОП: Някой близък ще има нужда от вас, сега е моментът да помогнете

Подобни статии

Back to top button