BulletinЛюбопитноНа ФокусПоследни новинихороскоп

Мъжете от тези три зодии никога няма да изневерят

Това са зодиите сред мъжете, които никога няма да ви изневерят и да ви предадат.
Те държат на честта, на откритите взаимоотношения и не биха сторили нещо, което не искат да се случва на самите тях. Ако имате връзка с тези зодии, сте истински късметлии!

 

РАК:
Раците са мъже на честта! Те са от зодиите, които не биха сторили нищо нередно на половинката си. Възпитани са да бъдат джентълмени, да са романтични, да разбират жената до себе си и да й дават всичко, от което има нужда. В този ред на мисли биха предпазили любовта до себе си от всичко – от лоши думи, лоши постъпки и предателство.

Раците са възпитавани в много добро семейство и примерът е важен за това какви са те след това в живота. Изневярата за тях е немислима, защото по този начин освен че потъпкват честта на половинката си, представят и себе си в неприятна светлина и биха развалили мнението на околните, които са си изградили за тях.

Ако един Рак не се чувства щастлив в една връзка, преди да си тръгне, би пробвал всичко, за да я съживи. Такива са те – първо мислят за другите и чак след това за себе си!

ОБРЕЧЕНА ЛЮБОВ: Ето с кой зодиакален знак никога не трябва да имате връзка

ВЕЗНИ:
Везните са последната зодия сред мъжете, която би изневерила на половинката си. Просто не са такива и подобни действия винаги са ги отблъсквали. Везните са много разумни и зрели мъже. Целта им в живота е да са успешни, да имат здраво и щастливо семейство, а това им стига напълно, за да са щастливи

Не понасят флиртовете с чужди жени, не разбират приятелите им, които им споделят за техните изневери и никога не биха искали да са като тях. Смисълът на живота за Везните е в това да успеят да преминат през всичко само с един единствен човек – жената до тях, сродната им душа, половинката им.

Не биха си позволили дори да се заглеждат по други жени, защото смятат това за грозно и непристойно действие. Везните определено са мъже мечта, които за жалост много жени биха нарекли „скучни“, защото просто не разбират истинската любов и чест.

Пожарникари спасиха изхвърлено куче в кофа за боклук, намериха му нов дом!

РИБИ:
Рибите са от мъжете, които не биха изневерили, защото на тях им се е случвало прекалено често и знаят колко е голяма болката. За жалост Рибите все попадат на жени, които не оценяват поведението и личността им, затова рано или късно ги предават по най-грозния начин. Рибите са направо алергични към изневярата!

Толкова пъти са ги наранявали по този грозен начин, че никога не биха си позволили да попаднат в капана за лъжата. Ако някога Рибите усетят влечение към друга жена, първо биха се опитали да го игнорират и да го преборят.

Ако това не се случи обаче, ще прекратят сегашната си връзка, за да започнат нова, но никога не биха лъгали половинката си. Ако имате връзка с мъж от зодия Риби, трябва да сте спокойна и щастлива жена, която я очаква само щастие и любов.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Тези зодии са най-НЕБЛАГОДАРНИТЕ

Подобни статии

Прочетете също
Close
Back to top button