BulletinЛюбопитноНа ФокусПоследни новинихороскоп

ОБРЕЧЕНА ЛЮБОВ: Ето с кой зодиакален знак никога не трябва да имате връзка

Преди да скочиш със задоволство в поредната си връзка или ако седиш и се чудиш защо тази в момента не върви и с половинката сте сякаш от различни планети, то трябва да провериш какво са подготвили звездите за теб в любовен план – може да се окаже, че с този човек никак, ама никак не си пасвате и просто трябва да забравите, че между вас може да се получи.

Има зодии, които са неблагоприятни партньори, има зодии, които са перфектната половинка, а има зодии, с които не бива и да си помисляте да започвате връзка, защото всичко е обречено на провал от самото начало и не сте никак съвместими.

Днес ви разкриваме с коя зодия не бива да излизате със сигурност, защото няма да намерите щастието си с нея.

 

Овен – не бива да излизате Козирог. Овните рушат правилата, а Козирозите ги създават. Ще се чувствате постоянно критикувани от Козирогът, който винаги се държи както трябва (поне според неговите разбирания). И двамата сте работохолици, което значи, че няма да имате никакво време един за друг.

 

Телец – не бива да излизате с Водолей. Обичате традициите и правилата, но начинът на живот на Водолея ще ви се стори роботски. Вие сте много топли и роматични в своята връзка, а Водолеят е по-въздържан и студен. Нещата под завивките могат да бъдат горещи, но едва ли ще постигнете нещо повече.

 

Близнаци – не бива да излизате със Скорпион. Сексуалната енергия между вас е голяма, но едва ли може да се получи нещо повече от флирт. Скорпионът ще иска от вас огромна отдаденост, още преди да сте се целунали, а вие не обичате да напускате „пазара“ толкова лесно и бързо и да се впускате веднага в една връзка.

Снимка на полярна мечка, заспала върху айсберг спечели кадър на годината

Рак – не бива да излизате със Стрелец. Стрелецът ще дойде в живота ви като торнадо и ще иска да ви извади от черупката, но вашата нежна душа изисква повече внимание и подход и агресивното поведение само ще ви накара да се паникьосате и отдръпнете. Те често не могат да разберат кога трябва да са сериозни и кога не и това ще предизвиква конфликти.

 

Лъв – не бива да излизате с Риби. Рибите могат да ви замят главата на мига със своята романтична душа, но зад емоците се крие и един много непостоянен нрав, от който можете да очаквате всичко. Няма да знаете как да приемете техните изчезвания и странни избухвания и това със сигурност ще ви натежи в един момент.

 

Дева – не бива да излизате с Везни. Първите няколко срещи са като чиста магия, но след това започва отлагането, размотаването и всички неща на света, които сякаш изглеждат по-важни от вашата връзка. Везните трудно си правят планове, а това няма да ви хареса изобщо. Те отказват и да прибързват с връзките, което значи, че може да ги чакате доста дълго време…

Жена осинови малко кученце от приют, без да подозира че е прибрала диво животно

Везни – не бива да се срещате с Дева. На пръв поглед сте страхотен тандем, защото имате сходни вкусове и разбирания за живота, но в един момент ще започнете да изпитвате някакво напрежение и натиск, защото Девите искат нещата да се случват по техния график и ритъм. Това ще ви натовари психически и може само да ви отблъсне.

 

Скорпион – не бива да излизате с Близнаци. Може да сте безнадежно привлечени към тях и да имате голяма химия помежду си, но няма как да ги накарате да ви бъдат верни и само ваши, което е най-ужасното за вас. Неисгурността с тях не ви харесва и съвсем скоро сами ще видите, че не може да разчитате на такъв човек.

 

Стрелец – не бива да излизате с Рак. Те са страхотни „приятелчета“, но е най-добре да си останете там – в зоната на приятелското. Раците няма да ви дадат романтиката, която ви е нужна, а дори напротив – нищо чудно да ви откажат от любовта завинаги. Просто не си подхождате и трябва да го приемете.

 

Козирог – не бива да излизате с Овен. Козирогът обича да дава, а Овенът да получава. Динамиката в силите никак не се изравнява тук и просто няма как да се разберете. Освен ако не си търсите някой, който просто да ви издържа. Трудно ще сте на едно мнение за каквото и да било и е по-добре да не си губите времето.

Пожарникари спасиха изхвърлено куче в кофа за боклук, намериха му нов дом!

Водолей – не бива да излизате с Телец. Обожавате романтиката в Телеца и неговата страст, но понякога го намирате за много напрягащ. Не разбирате защо той има нужда да чува думите „Обичам те“ постоянно и неговата несигурност ви дразни. Имате и сериозни разминавания във вижданията ви за живота, което съвсем убива връзката.

 

Риби – не излизайте с Лъв. Първночално може да сте пленени от обноските и осанката на Лъва, но колкото по-надълбоко навлизате в неговата душевност и темперамент, толкова повече осъзнавате, че двамата просто не сте един за друг. Връзката ви просто ще бъде една ужасна каша, в която по-добре да не се забърквате.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

ЩАСТИЕ: Кои числа го носят за всяка зодия

Подобни статии

Прочетете също
Close
Back to top button