You are currently viewing Мъжете от тези зодии са много ОПАСНИ

Мъжете от тези зодии са много ОПАСНИ

Мили дами, не всички зодии са светци. Някои от тях са истински страшилища и трябва много да внимавате, пише Actualno.com. Има мъже с изключително тежки характери, които лесно избухват и стават неконтролируеми, когато си изпуснат нервите. Мъжете представители на тези зодии крият тъмни черти в своя характер и по възможност избягвайте контакти с тях.

 

Скорпион
Безспорно най-тежкият характер от всички зодии е Скорпионът. Тях не ги интересува чуждото мнение и правят това, което сметнат за добре. Без значение от последиците и щетите, които биха могли да нанесат на околните. Астролозите предупреждават, че отношенията със Скорпион винаги са тежки и за да ги запазите трябва да правите сериозни компромиси със себе си.

 

Овен
Те обичат конфликта и целенасочено го търсят. Думите са най-силното им оръжие и могат да сринат човек със земята само за секунди. Не им пука какво мислят хората за тях и вярват, че винаги са прави. Те са безгрешни и се вбесяват, когато някой се опита да ги поучава.

 

Лъв
Тяхното его им пречи да виждат нещата такива, каквито са. Вярват, че са най-добрите и гледат отвисоко. Държат се надменно и пренебрежително. Дори целият свят да им казва, че грешат – те продължават да държат на своето. Инатливи са до болка и няма сила, която да ги накара да направят нещо, което не искат. Обичат да действат напук и не приемат НЕ за отговор.

 

Близнаци
Двулични до болка. В момента, в който им обърнете гръб, ще чуете в далечината как шушукат по ваш адрес. Никога няма да ви кажат това, което наистина мислят за вас в очите. Освен това са дребнави и цепят стотинката на две. Не обичат да правят подаръци без причина. Само, когато се налага и винаги гледат да минат тънко.

 

Телец
Не обичат да се задържат на едно място и в никакъв случай не са по дългите връзки. Ако има възможност ще изневери без грам съвест. Романтични са по душа, но бързо губят интерес. Бунтари по душа и трудно си държат езика зад зъбите. Разбират от всичко и обичат да спорят. Трудно се съгласяват с чуждото мнение и винаги има какво да добавят към него. Никога не оставят нещата така и държат последната дума да бъде тяхна.

 

Източник: Actualno.com

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО