МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП: Януари ще донесе нещо ново на всяка зодия
снимка: Pixabay

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП: Януари ще донесе нещо ново на всяка зодия

Месечен хороскоп за януари 2021 г. 

 

Овен
През януари ще имате възможност да реализирате плановете и идеите си. Смелостта, с която се впускате напред с пълна сила, ще работи във ваша полза и ще ви отведе най-малко една крачка напред. Сега е моментът да си поставяте дългосрочни цели, насочени към нещо ново, и да ги следвате, водени от собствената си представа за това как да действате и какви резултати искате да постигнете.

 

Ключът за успех е да работите в екип с подходящите хора и да водите необходимите разговори и преговори, за да си осигурите подкрепа. Колкото по-активно си сътрудничите с личности, с които имате близки виждания по важни въпроси, толкова по-голяма ще бъде силата ви.

 

Телец
През януари е възможно при вас да се случи голяма промяна – неочаквано събитие, внезапен обрат в някаква област, вземане на важно решение, което да ви изведе на нов път.

 

Ако до момента сте се придържали към сигурното и не сте предприемали нищо, въпреки че по принцип сте врели и кипели, то нищо чудно около средата на месеца да изригнете.

 

Наистина, при много от вас промяната ще е за добро, особено ако назрява от доста време. На други обаче може да се отрази и негативно – чашата на търпението ви да прелее и в гнева си да разрушите нещо, на което държите.

 

Близнаци
Още през януари ще усетите благотворния полъх на новата година, а за вас той е към нови хоризонти, нови знания и нови осъзнавания за себе си и за света. За да сте в синхрон с планетните влияния, старайте се да се вслушвате повече в интуицията си, а не да чакате някой отвън да ви даде отговорите, които търсите.

 

Периодът е много благоприятен да учите и да се развивате във всеки един план – личностно, професионално и духовно. Ако през този месец намерите курс или учител, значи сте на прав път – продължавайте и в бъдеще ще берете добри плодове. Някои представители на знака ще усетите и силен подтик да споделите под някаква форма онова, което мислите или знаете.

 

Рак
През първите дни на януари фокусът при вас ще бъдат партньорствата. Ако сте обвързани, може да се чувствате малко самотни, и дори пренебрегнати от любимия човек.

 

Не правете от мухата слон – това, че той/тя не може да ви отдаде нужното внимание точно сега, не значи, че не ви обича. Ако не може да откликне на момента за нещо, може би това е знак да се заемете с начинанието и да покажете, че сте способни да се справите сами.

 

В същото време обаче точно човекът до вас може да бъде опората и здравият разум, от които се нуждаете, за да подходите прагматично в дадена ситуация и да намерите решение з проблемите.

 

Лъв
Добре ще е през януари да изпълните онези ангажименти, с които сте се нагърбили през изминалите седмици, но по някаква причина са останали на заден план или са недовършени.

 

Не отлагайте задачи, които смятате за неприятни или досадни – ако сега положите малко усилие и ги отметнете, в бъдеще ще ви е по-лесно.

 

Добрата организация е предпоставка за успех през голяма част от месеца – докъм 20 януари. След това акцентът ще пада върху отношенията ви с важен за вас човек – може да е партньорът/партньорката ви, приятел или човек, с когото сте свързани професионално.

 

Дева
През януари ще имате доста работа, но това едва ли ще ви притесни – вие имате качествата и създавате необходимата организация, за да се справите с всичко.

 

Добрата новина е, че освен множеството ангажименти ще имате и доста късмет в служебните начинания. С други думи, ще намирате онова, което ви е нужно, за да реализирате намеренията си и да стигнете до успешен завършек.

 

Тези представители на знака, които имате склонност към работохолизъм обаче, следва да сте внимателни – пренатоварването може да стане причина за физически дискомфорт. За да е всичко в ред, редувайте работата с почивка и се грижете за тялото си – така ще бъдете работоспособни, без да стигате до изтощение.

 

Везни
Не се очертава през януари пред вас да има каквито и да било пречки – можете спокойно и уверено да вървите по пътя, по който сте поели. Защото сте се отправили към постигане на стабилност и реализация на планове и намерения.

 

Но недейте да се напрягате и да полагате свръхусилия, а действайте спокойно, последователно и с малки стъпки. Служебните ви дела ще бъдат в ред.

 

Да се справяте успешно със задачите ще ви помогнат контактите, които сте създали, и стабилните делови партньорства, които сте изградили във времето.

 

Скорпион
През януари е възможно на моменти да сте войнствено настроени – включително към някои от най-близките ви хора, включително партньора/партньорката ви.

 

Възможно е и обратното: вие да станете обект на нечии нападки или на по-агресивно поведение. Бъдете внимателни – особено към средата на месеца – защото през тези дни има опасност положението да излезе от контрол и да стане доста напечено.

 

Рискът е по-голям при онези от вас, които дълго време сте потискали емоциите си и сте трупали напрежение. Старайте се да се владеете и да разрешавате ситуациите по-цивилизовано и преценявайте дали изобщо си заслужава да влизате в излишни битки.

 

Стрелец
През януари е възможно да имате финансови постъпления, които след празниците ще ви дойдат добре. Не бързайте да харчите тези пари с лека ръка обаче – отнесете се отговорно, преценете колко да изхарчите и какво да заделите, така че да се чувствате по-спокойни и подсигурени.

 

Като цяло месецът се очертава динамичен за вас – ще водите доста разговори, а деловите преговори ще бъдат успешни. Нищо чудно ваши познати да ви търсят за съвет и съдействие – нещо, което вие ще им дадете охотно.

 

Интересни ще бъдат дните около 10-12 януари – може тогава да получите някаква полезна за вас информация, да научите нещо или да достигнете до своеобразно осъзнаване.

 

Козирог
През януари звездните влияния ще са доста благоприятни за вас и ще ви подтикват да обръщате по-голямо внимание на себе си. Може да изпитате желание да оставите за малко делата на другите, служебните задачи и отговорности и да си осигурите глътка спокойствие и радост. Как – това ще решите вие, но при всички случаи го направете, без да изпитвате вина.

 

Купете си малък подарък, направете си нова прическа, отидете на среща с приятел/приятелка и разпуснете малко. По някакъв начин си покажете, че сте специални – ще видите колко добре ще се почувствате след всички усилия, които сте положили през изминалите седмици, и дори месеци.

 

Ако през януари водите някакви преговори, има добри шансове да получите онова, което искате. Действайте уверено, дипломатично и с финес – няма нужда от натиск.

 

Водолей
За вас януари ще е един от ключовите месеци на тази година – задава посоката, която ще следвате оттук нататък, съответно – темите, които ще бъдат на дневен ред.

 

За вас 2021-та ще е година на промени, възможности, но и на проверки. Така че бъдете осъзнати още отсега и не подхождайте с лека ръка към случващото се – особено към проблемите във взаимоотношенията и трудностите да постигнете разбирателство с някои хора в близкото ви обкръжение.

 

Ако има такива проблеми, то вероятно те ще се задълбочават, така че по-добре се заемете с тях веднага и вижте какво бихте могли да направите.

 

Риби
По каква посока се отправяте през януари ще зависи много от вътрешното ви състояние и това дали делата ви са в синхрон с по-дълбоките ви копнежи. Ако е така, то тогава месецът може да мине много приятно за вас. Всичко онова, което правите, създавате и изграждате, ще е отражение на по-дълбоката ви същност.

 

Ще имате вдъхновение да творите и да работите, което ще донесе доста добри резултати. Условието е да сте дисциплинирани – за каквото и да мечтаете, без работа и самодисциплина мечтите ви няма да добият форма.

 

Ако обаче сте се отдалечили много от себе си или сте се увлекли по нечии чужди представи за успех и щастие, тогава може и да не се чувствате особено щастливи.

 

Източник: Edna.bg

 

Разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО