МЕСЕЧEН ХОРОСКОП: Погледнете отвъд материалното и повярвайте отново

МЕСЕЧEН ХОРОСКОП: Погледнете отвъд материалното и повярвайте отново

Месечен хороскоп за април 2020 г.

 

Овен
През този месец някои от вашите начинания ще имат изненадващ успех. Важното е да не спирате да вярвате, че нещата ще се развият по най-добрия начин. Не се изкушавайте да се подавате на съмнения относно вашите професионани качества. В личните отношения може да се отделите време за усъвършенстване на характера. Бъдете стриктни в спазването на правилата на възпитание. В края на месеца ще получите очакваните добри новини и лъчът надежда, който ще ви върне вкуса към живота.

 

Телец
През този месец е добре да отместите поглед от материалното. Времето ни дава шанс да усъвършенстваме духовността си. Опитайте се да се сближите повече с онези, които са ви липсвали. В здравословно отношение бъдете отговорни към себе си и близките си. Сега не е време за експерименти и нарушаване на нормите на здравия разум. Ограниченията сега – ще ви бъдат от полза в бъдеще. Това е сигурно. Не забравяйте за благотворното влияние на физическите натоварвания, както за тялото, така и за психиката. В края на месеца ще имате прекрасно любовно приключение.

 

Близнаци
Това е месец, в който ще имате шанса да намерите себе си. Това ще стане почти неусетно за вас и ще го осъзнаете, когато станат видими първите резултати. Не забравяйте, че сега не е време за хвалби. Бъдете горди със себе си, но и скромни. Пазете се от завистници. В средата на месеца ще трябва да се мобилизирате, за да помогнете на ваши роднини. Не отстъпвайте от дълга си, но и намирайте време за себе си, за да възстановявате силите си. В противен случай няма да можете да сте полезни нито на себе си, нито на близките ви. Пазете здравето си!

 

Рак
Този месец ще бъде истиниско изпитание за вас и за връзката ви. Не бъдете песимисти, но там където има какво да подобрите – не губете време да го направите. Може да се каже, че втори шанс няма да имате. Ако подхождате с добронамереност към всички ще имате повече, от колкото сте мечтали. Помнете, че другите също имат нужда от любов, точно колкото и вие. В здравословно отношение е добре да се съобразявате с капризите на времето. В края на месеца намерете начин да поглезите и да направите нещо приятно за себе си.

 

Лъв
Този месец ще е истинско предизвикателство в професионално отношение за вас и колегите ви. Целите може да се променят драстично, а заедно с това и методите ви на работа. Не се колебайте да експериментирате. Грешки със сигурност ще има, но това ще бъде безценен опит. Важно е да не забравяйте за духовното у вас и да поддържате високо ниво на духа. Общувайте с близките си и се опитвайте да мобилизирате целия си оптимизъм. Дори насила – това помага и има своето положително въздействие и резултати.

 

Дева
Този месец ще имате възможност да развиете своите таланти. Свиването на контактите няма да е по вкуса ви, но това ще има и своите предимства. Сега ще може да се вглъбите в себе си и да изкарате най-доброто от себе си от дълбините на съзнанието ви. Бъдете неуморни в преследването на целите си. Не се задоволявайте с посредствени резултати. Имате шанса да отидете много напред в развитието си, което ще ви гарантира сериозни печалби в бъдеще. В края на периода ви очакват дни на признание и спокойствие, но най-вече на удовлетворение и гордост от постигнатото.

 

Везни
Това е месец, който ще бележи нов период в развитието на семейните ви отношения. Пътят няма да е лек, но резултатен и дълготраен. Вие ще сте стожера и съдията у дома. Важните решения ще паднат на вашите рамене, но няма как. Все пак вие притежавате всички качества и опит, за да бъдете главната личност и действащо лице сега. Затова е важно да сте спокойни и обективни, но и да всявате респект и да дарявате оптимизъм. Все пак най-важното от всичко е да пазите здравето си и нервите. Бъдете търпеливи с децата.

 

Скорпион
Този месец ще трябва да се съобразите с някои лишения. Опитайте се да проумеете, че не сте сами в подобна ситуация. Помислете за нещата, които сте искали да правите и все не ви е оставало време. Сега имате уникалната възможност да се развихрите в хобито си. Ако сте достатъчно усърдни то може да ви донесе и доходи. Не загърбвайте и приятелите си. Телефонните разговори ще ви поддържат в настроение и в течение на нещата. Ако нямате животно може да помислите да осиновите някое бездомно коте или куче.

 

Стрелец
Още от първия ден на новия месец ще имате възможност да достигнете нов връх в професионална област, която да ви донесе повишаване на доходите. Не се колебайте да бъдете по-настъпателни и настойчиви. Поставяйте си ясни граници, както за да се пазите, така и за да си осигурявате необходимата почивка. Ще имате интересни и странни идеи, но те най-добре да останат под повърхността. Повече от тях времето ще покаже, че не е добре да се реализират. Не бързайте с разгласяването им. Последните дни на месеца не обещават кой знае какви събития. Ако ви стане скучно не предизвиквайте такива.

 

Козирог
Хубаво е да се погрижите за уреждането и развитието на личните ви дела, които до този момент сте пренебрегвали. В началото на периода е възможно е да се решите да важни стъпки, свързани с дома и семейството. През целия месец въздържайте или поне бъдете много внимателни при употребата на алкохол. Възможно е под неговото въздействие да предприемете действия, за които по-късно може да съжалявате. Не се колебайте да се разделите с вещи, които вече не ви вършат работа и само заемат място в дома ви. Всякакви дейности, свързани с разчистване и освобождаване ще ви бъдат от полза.

 

Водолей
Това е месец, в който да обърнете внимание на семейството си. Сега може да сте по-сплотени от всякога. Периодът може да ви завари по-чувствителни от обикновено. Някои от вас може да съжалят за пропуснати възможности в личен план. В средата на периода ще сте силни в сферата на въображението, но не бъркайте реалността с фантазиите си. Пазете се от финансови загуби в тези дни. В края на периода напрежението ще се разсейва и на преден план ще излязат въпроси, свързани с повишаването на доходите ви. Няма да имате кой знае какво поле за действие, но използвайте всяка възможност.

 

Риби
През този месец ще преминете много изпитания. Не се колебайте да сте верни на поривите и желанията си, но преди да се втурнете да ги обявявате или осъществявате помислете добре. Няма нищо пораженческо в това да изчакате с осъществяването на някои от идеите ви. В крайна сметка важното е те да се случат в най-подходящия момент, а не да бъдат напразно пропилени. В личен план от вас ще се изискват много компромиси, но резултатът ще си заслужава.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО