Любопитно

Момчил от “Игри на волята”: получих много любов от хората

Дни след големия финал в “Игри на волята” 5, в който се изправиха тримата тенори на предаването – Мартин, Момчил и зъботехника Иван Рълев, емоциите сякаш вече утихнаха, но един човек спечели сърцата на милиони зрители и със сигурност, за тях той бе истинския победител.

Момчил Василев, момчето, което никога не се предаде, винаги помагаше на своите съотборници, винаги беше готов да стори всичко за племето, като приемаше всяка една битка с лъвско сърце, наричайки себе си ситият лъв!

Момчил Василев избави Старейшините и Гладиаторите от Дивата река -  Предавания - Акценти - Игри на волята - сезон 5 - Nova.bg

Безспорно Момчи бе любимец на зрителите, но какво се случва с него след края на предаването? Младият програмист говори пред Марина Цекова в студиото на “Събуди се” и разкри за хилядите топли думи, които е получил от свои почитатели.

Момчил Василев избави Старейшините и Гладиаторите от Дивата река -  Предавания - Акценти - Игри на волята - сезон 5 - Nova.bg

Марина попита: “Ние казваме, че си втори, но всички знаят, че ти беше любимеца на публиката, нали така?”

при, което Момчи отвърна скромно: “Не знам, нека публиката да каже, но със сигурност получих много любов, със сигурност получих много добри отзиви и ми е много приятно от отношението на хората към мен, кара ме да се чувствам страхотно”

Вижте приятелката на един от фаворитите в "Игри на волята"

Водещата попита Момчи, как протича живота му днес, след “Игри на волята”

“Ставам си сутринта, пия кафе, започвам да работя, вечер на тренировка, прибирам се, с Боряна си говорим хубави работи, радваме се на това преживяване и така”

Момчи също сподели, че все още не се е отказал от плана да превърне БДЖ в една модерна и печеливша компания, но със сигурност момента не е дошъл, но за в бъдеще има много идеи за реализацията й.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Мартин Елвиса: Денислава ме предаде, все още не съм й простил

Подобни статии

Back to top button