Последни новинихороскоп

На две от зодиите ще им потръгне днес, а други – да се замислят какво не достига

Хороскоп за 9 юли 2019 г.

Овен

Съвсем мъничко ще ви е необходимо днес, за да потръгне както трябва. Започнете да се побутвате сами, защото може и да не дочакате странична помощ. Ще видите резултатите от работата, която сте свършили през изминалите дни и дори седмици. Темата за професионалната реализация ще бъде на преден план – може да пожънете по-сериозен успех или да вземете важно решение, което ще определи какъв ще бъде пътят ви оттук-нататък. Възможно е да влезете в пререкания с родител или с шеф.

Телец

Днес не е добър ден за започване на диета. Не сте достатъчно спокойни, дори се чувствате леко изнервени, а това не е добро начало. Просто бъдете умерени и ще се почувствате по-добре във всяко едно отношение. Може да постигнете много благодарение на своята упоритост – искате ли нещо, ще го преследвате с цената на всичко. Някои от вас ще отстояват така разпалено убежденията си, че може дори да станат досадни за околните.

Близнаци

Ако не ви е страх от това, какво ще си помислят хората за вас, днес трябва да действате.Внимавайте с хора с остър език. Как ще протече днешният ден за вас зависи много от това колко сериозни сте и дали спазвате уговорките, които сте поели. Ако не го правите, то тогава може и да си имате проблеми днес. Някои от вас ще финализират преговори по важен проект или ще се снабдят с нова придобивка.

Рак

Днес обаянието ви ще зависи изключително много от способността ви да се изразявате правилно. Ако намерите правилните думи ще успеете да спечелите съмишленици и дори приятели.  Има риск някой да се опитва да ви вмени чувство за вина и така да се опита да ви принуди да направите нещо. За да не става така, вслушвайте се малко повече в интуицията си и не позволявайте да ви манипулират. Ако се чувствате малко потиснати, не правете от мухата слон – скоро лошото настроение ще отмине.

Лъв

Умението ви да съчувствате ви позволява по-добре да разбирате другите. Способни сте да вникнете в техните чувства и преживявания, квалифицирано да им помогнете – направете го. Ако днес се появи нещо от миналото ви, не позволявайте на носталгията да ви връща назад – подобно събитие по всяка вероятност е знак, че трябва да довършите нещо и да затворите тази глава от живота си, за да можете да продължите напред. Денят е много подходящ да направите почистване.

Дева

Днес внимателно наблюдавайте реакциите на хората около вас. Те може да се окажат много интересни и да ви предоставят интересна информация. Възможно е да се чувствате по-напрегнати – особено следобед и вечерта. Не се безпокойте – влиянието ще отмине бързо, но за да не се изнервяте излишно, по-добре си намерете някаква работа и не стойте дълго време на едно място. Среща с приятели ще ви подейства много ободряващо.

Везни

Ще ви бъде по-трудно да поддържате хармонията в душата си и в близките взаимоотношения. Ако ви се удаде възможност да направите някаква промяна, не се спирайте само защото се страхувате – може да се наложи да изтърпите известна несигурност, за да осъществите мечтата си.

Скорпион

Има риск страховете ви да ви саботират по някакъв начин – не го позволявайте и се изправете срещу тях. Ако имате проблем, не действайте импулсивно, а приложете стратегическо мислене – ще ви бъде от полза. Денят е особено благодатен за водене на делови преговори и кореспонденция.

Стрелец

Днес трябва да се въздържате повече от всякога. Ще ви бъде много трудно да се преборите с желанието „да му отпуснете края“. Колкото и да искате да избягате от някои неща, няма да можете, така че по-добре приемете фактите и не се ядосвайте за неща, които не можете да промените. В днешния ден ще изпращате стари дългове – независимо дали става дума за нещо материално, или за чувства.

Козирог

Днешният ден ще бъде малко по-критичен за вас – трудно ще се владеете и ще имате усещането, че ви липсва контрол в дадена ситуация. Рискът от конфликти е повишен, особено ако става дума за отношения шеф-служител, така че подбирайте по-внимателно думите си.

Водолей

Днес не обвинявайте останалите, че сте загазили, дори те наистина да са виновни за това. По-добре мислете как да се измъкнете от неприятното положение. Разчитайте единствено на себе си. Възможно е да ви обхване необяснимо безпокойство или да не сте особено в кондиция – това е нормално и бързо ще отмине. Да се натоварвате с прекалено много задачи може да се окаже също толкова лошо, колкото да не правите нищо и да бездействате, така че спазвайте принципа на баланса, доколкото е възможно – както ще се отнася до работния ви график, така и до домашните задължения.

Риби

Днес ще бъдете изкушени от  лесна печалба, но това ще ви накара да направите глупави и обидни грешки, а самата печалба няма да е кой знае, колко голяма. За да ви потръгне, трябва да подходите с малко повече разум. Има известен риск да ви обхванат притеснения за бъдещето. Опитайте се да не задълбавате прекалено и да не се поддавате на страховете – има вероятност те да са неоправдани. Не се нагърбвайте с работа, която не е ваша, и не поемайте отговорност за неща, които са нечия чужда отговорност.

Ако статията ви е харесала моля, последвайте ни във Facebook – Bulletin.bg

20 качества на Стрелеца, които го правят перфектен!

Подобни статии

Back to top button