Наближава НАЙ-КЪСМЕТЛИЙСКИЯТ ден на април: Ето какво да очакваме
снимка: Unsplash

Наближава НАЙ-КЪСМЕТЛИЙСКИЯТ ден на април: Ето какво да очакваме

Благодарение на Юпитер, планетата на богатството и изобилието, изглежда, че датата, която според астрологията дава най-много надежди този месец, е 17 април, пише Edna.bg.

 

„Юпитер прави хармоничен тригон към Марс, внасяйки у нас повече вълнение и оптимизъм, що се отнася до преследване на целите ни“, казва за този ден Стефани Гейлинг, астролог и автор на „Пълната книга на мечтите“.

 

„И точно между тези две планети стои Меркурий, който управлява ученето и комуникацията. Тази комбинация ни зарежда с позитивна нагласа, като ни накара да осъзнаем, че ако можем да съгласуваме своите думи с действията си, сме способни да постигнем големи подвизи.“

 

Но по същество Юпитер е просто домакин на голямото небесно тържество, което прави 17 април най-късметлийския ден от месеца тази година, разказват от уебсайта Well+ Good. На сутринта Луната е в Близнаци, а по-късно се премества в емоционалния Рак, където образува секстил с Венера, която може да донесе естествено усещане за лекота и удоволствие. Междувременно Меркурий и Марс са във взаимно приемане: това означава, че Марс се намира в Близнаци – знак, покровителстван от Меркурий, докато Меркурий е в Овен, чиято покровителска планета е Марс.

 

„При все че денят носи приятен заряд, днес трябва да отдадем заслугата на Плутон, който също е вплетен в тогавашното космическо макраме“, казва Гейлинг. „Потърсете надълбоко в себе си за скрити съкровища, като бъдете възможно най-честни. Това може да е тайната съставка, за да направите денят възможно по-късметлийски.“

 

Овен
През април Овенът ще може за първи път от дълго време да постигне истинско семейно щастие. Дългата работа върху себе си ще даде резултати и упоритият характер на Овена постепенно ще омекне, а той самият ще разбере миналите си грешки. Покровител на Овните през април ще бъде Юпитер.

 

Това ще им помогне да развият социални умения и да станат по-приятелски настроени. Романтичният партньор на Овен също ще забележи положителни промени и нежността ще се появи отново във връзката. Самотните Овни могат да срещнат любовта си в края на април; за да бъдем точни, астролозите посочват 26-то число като най-доброто за запознанства.

 

Близнаци
Подобно на други въздушни знаци, в началото на годината Близнаците имаха твърде много неразрешими проблеми и почти забравиха как да се радват. Но дойде април и заедно с него – даровете на късмета, които отново се усмихнаха на този знак на зодиака.

 

Жизненоважно е за Близнаците да направят промяна този месец. Нови запознанства, нова работа, пътуване в чужбина – Близнаците са свободни да изберат всеки вариант, който им хареса. В края на месеца мирогледът им ще се промени драстично и те отново ще се научат да се радват на живота.

 

Стрелец
През април звездите решиха да помогнат на огнените знаци да станат по-спокойни и приветливи. Стрелецът ще се научи да забелязва подробности, на които преди това изобщо не е обръщал внимание, благодарение на което комуникацията му с хората ще се развива много по-добре.

 

Развитието на социални умения ще повлияе положително на всички сфери от живота на Стрелеца: атмосферата в работния екип ще стане по-приятна, семейните конфликти постепенно ще бъдат забравени, а приятелите и романтичният партньор на Стрелеца ще му се отплатят с благодарност.

 

Козирог
Експертите смятат, че през 2021 г. Козирозите ще се превърнат в най-щастливия знак на зодиака. Но не всичко ще дойде веднага: Козирозите ще усетят първите резултати от упоритата си работа през април. Още през първия ден Козирозите ще имат шанс за среща с човек, в когото ще видят сродна душа.

 

Новият партньор ще се впише идеално в обкръжението на Козирога, връзката ще бъде светла и хармонична. Ако първата половина на месеца е пълна с романтични приключения, през втората половина Козирозите ще придобият самочувствие и ще могат да впечатлят ръководството на работа.

 

Източник: Edna.bg

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО