Най-големите лъжи, които всеки изрича според зодията

Най-големите лъжи, които всеки изрича според зодията

Няма човек на света, който да не изрича лъжи. Независимо дали са малки или т. нар. „бели лъжи“ от рода на това да казвате на жена си, че не изглежда дебела в тази рокля, или криете нещо много по-сериозно, всичко това е лъжа.

Някои представители на зодиакалните знаци обаче понякога отиват твърде далеч. Ето кои са нещата, които най-често крием според зодията.

Овен
(21 март – 19 април)

Вие сте най-виновни в лъжата за вашите способности и преживявания. Като типичен Овен обичате да преувеличавате. Ето защо сте склонни да украсявате истории, за да изглеждате по-добри и готини.

Телец
(20 април – 20 май)

Имате склонност да лъжете, че сте зает. В края на краищата, понякога бихте предпочели просто да прекарате спокойна нощ, отколкото да излезете и да се запознавате с нови хора.

Близнаци
(От 21 май до 20 юни)

Често лъжете за местата, на които отивате и за хората, които виждате. Като Близнаци обичате да се забавлявате. В резултат на това не се чувствате привързани към едни определени планове, ако има по-добри такива.

Рак
(21 юни – 22 юли)

Като Рак често лъжете за чувствата си, защото искате да пазите истинските си емоции в тайна. Когато се чувствате мрачни или уязвими, обикновено лъжете за причината за тези чувства.

Лъв
(23 юли – 24 август)

Вие сте виновни за това, че лъжете, за да спасите аргументите си. Като Лъв сте изпълнени с много гордост. Ето защо сте готови да кажете каквото е нужно, за да защитите себе си и другите, дори и да знаете, че грешите.

Дева
(23 август – 22 септември)

Често лъжете, за да получите това, което искате. Като Дева вие сте невероятно особващ характер и обичате да разделяте живота си по определен начин. Затова често ви се налага да лъжете, за да манипулирате дадена ситуация.

Везни
(23 септември – 22 октомври)

Като Везни имате склонност да лъжете, за да се свържете с другите. Вие обичате социалния живот и често ще излъжете, за да направите връзка. Белите лъжи са наистина вашият порок, тъй като често украсявате истории, за да се харесате на другите.

Скорпион
(23 октомври – 21 ноември)

Като Скорпион лъжете за вашите мисли и чувства. В същото време сте склонни да държите ненавист в себе си. Трудно е да се изправите пред другите, така че по-скоро сте готови да премълчите истинските си емоции и да излъжете за това как се чувствате.

Стрелец
(22 ноември – 21 декември)

Често лъжете, за да се измъкнете от нещо. Като Стрелец предпочитате да бъдете свободни, а не ограничени до нещо скучно. Така лъжете, за да се освободите от нещо, което не ви харесва и да постигнете целите си.

Козирог
(22 декември – 19 януари)

Като Козирог лъжете за уязвимостите и слабостите си. Вие се страхувате от тези несигурности, за да лъжете и да се преструвате, че те не съществуват.

Водолей
(20 януари – 18 февруари)

Като Водолей оценявате знанието и истината над всичко останало. Въпреки това, сте виновни за лъжите, които ви идват напълно спонтанно. Вашият гениален ум има тенденция да се възползва от най-доброто от вас и често лъжете, че изпълнявате определен план.

Риби
(19 февруари – 20 март)

Често лъжете, за да защитите другите. Като Риби сте болезнено наясно с необятността на вселената и ужасите на света. В резултат често лъжете, за да защитите невинността и добродетелта на близките си хора.

Ако статията Ви е харесала, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още любопитни материали цъкнете ТУК.

Източник: Actualno.com