Никога не вярвайте на тези 4 зодии

Никога не вярвайте на тези 4 зодии

Едва ли някой обича хора, които не държат на думата си и не спазват обещанията си. Но за съжаление често се оказва, че сме заобиколени от индивиди, които не се държат достатъчно сериозно, пише Actualno.com. Ето кои са „шампионите“ в хороскопа,на които не вярвайте.

 

Близнаци
Близнаците не могат да си представят живота си без социални контакти. Умът им постоянно е ангажиран с изграждането на въздушни замъци. В реалния живот е възможно да забравят за обещанията си по-рано, отколкото очаквате. Но в никакъв случай не бива да ги обвинявате в злонамереност. Просто те обичат да живеят за момента – тук и сега.

 

Стрелец
Стрелците до такава степен обичат спонтанността, че са готови на всичко, за да изживеят мига. Те с лекота ще ви обещаят, че още утре ще направят дадено нещо. Но след това ще измислят куп оправдания, за да не изпълнят обещанието си. Представителите на тази зодия обичат да прекарват време с други хора, но за тях планирането е просто загуба на време.

 

Козирог
Козирозите са заети с постигането на собствените си цели. За тях празните разговори и кореспонденцията в мрежата са непрактични и лишени от всякакъв смисъл. Представителите на този знак не си губят времето за провеждането на телефонни разговори или за писането на текстови съобщения, освен ако това не е свързано с никаква полза за тях. Самите те знаят, че никога не изпълняват обещанията си. И затова просто обичат да не обещават нищо. Така съвестта им няма да ги измъчва.

 

Водолей
Водолеят искрено се стреми да изпълни всичките си обещания, да отговори на всички съобщения и да се обади на всички, на които е обещал. Но просто забравя за всичко това. Отначало той искрено съжалява и обещава да се коригира. Но след това бързо забравя за обещаното.

 

Източник: Actualno.com

 

Разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО