BulletinЛюбопитноНа ФокусПоследни новинихороскоп

Никога няма да измъкнете нищо от тях: Тези зодии пазят дълбоки тайни

Повечето хора пазят тайните си и е напълно нормално да мълчат. Но има такива, за които изобщо няма информация. Те не разказват нищо за себе си. Астролозите посочват кои са тези зодии.

Ето каква е КАРМИЧНАТА ТАЙНА на всяка зодията

Дева
Девите рядко говорят за себе си, предпочитат да слушат мълчаливо. Те няма да кажат на непознати хора нищо за себе си. Този знак създава впечатление за студен каменен блок, но това не е напълно вярно. Девата изпитва силно желание да намери идеалното семейство, идеалните приятели, за които тя би била готова да се отвори.

 

Но една идеализирана картина често се противопоставя на жестокта реалност. Девата няма да скрие намеренията си и може честно да заяви нежеланието си да се разкрие пред някого.

 

Рак
Уязвимите Раци са свикнали да живеят в очакване на предателство, така че не бързат да пускат нови хора в живота си. Те крият емоциите си под маски, слагайки тази, която е най-полезна в настоящата ситуация.

 

Раците се разкриват само на най-близките хора, които ги познават от главата до петите. В други случаи водният знак предпочита да крие чувствата си, дори ако има силна нужда да говори. Ракът смята, че хората ще използват неговите слабости, като грубо манипулират спечеленото доверие.

Тайните за красота на турските актриси

Козирог
Подробна информация за Козирога е достъпна само за самия него, за всички останали това е тайно и забранено. Някои представители на знака предпочитат да запазят всичко за себе си, като комуникират малко дори с близки приятели или роднини.

 

Козирогът прави планове, без да посвещава никого на тях, изпитва чувства, така че никой да не знае за това. Лицето на земния знак винаги има вкаменено, хладнокръвно изражение.

 

Водолей
Въпреки общителността и добрата степен на комуникативност, този знак е свикнал да държи приятелите на разстояние от своите тайни. Водолеят вярва, че зачита границите на другите хора и затова изисква същото и от близките си. Всички тайни на Водолея вероятно ще останат с него. Често въздушният знак прави това като защитна реакция на травма от миналото.

 

Водолеите не трябва да се считат за безразлични егоисти: те винаги са щастливи да общуват, помагат и подкрепят приятелите, докато се обграждат с аура на мистерия.

Това са най-злобните зодии

Скорпион
Скорпионите не са свикнали да парадират. Те живеят, както диктуват околните условия, и най-често създават впечатление за жестоки, агресивни натури, готови да отстояват себе си във всеки сгоден момент.

 

Малко хора знаят, че всъщност Скорпионът е доста уязвим и внимателно крие емоциите си от другите, страхувайки се да не изглежда слаб. Скорпионите обичат гатанките, следователно в очите на другите те самите остават загадъчни хора.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Това са зодиите, родени с невероятен КЪСМЕТ

Подобни статии

Back to top button