BulletinЛюбопитноНа ФокусПоследни новинихороскоп

Това са най-злобните зодии

Съставихме този списък със зодиите, които могат да ви унищожат със злобата си.
Не се обиждайте, но ако сте от тези зодии, не можете да отречете истината!

ИНДИАНСКИ ХОРОСКОП: Тайната как да надникнем в душата си

Рак
Раците отлично крият неприязънта си, така че повечето хора ги смятат за доста доброжелателни. Но всичко е свързано с външни лица. Пред близките си Раците няма да прикрият недоволството си и просто ще кажат какво точно ги дразни. Те са доста нервни и чувствителни хора, често злоупотребяват. Обичат да клюкарстват и да се присмиват на другите. Когато се сблъскват с отпор, се свиват и крият главите си в пясъка.

Тези зодии са най-НЕБЛАГОДАРНИТЕ

Дева
В интерес на истината, Девите не са злодеи, но имат тъмна страна. Те са достатъчно отмъстителни и не знаят как да простят на околните за грешките им. Представителите на знака могат да бъдат истински престъпници, ако нещо не е според техния план. И тъй като те планират много и предварително, периоди на мрънкане и досада не могат да бъдат избегнати.

 

Лъв
Това, което определя посоката на живота им, е егоизмът им. Лъвовете обичат да управляват и понякога злоупотребяват с властта си. Те също лъжат и се страхуват да не оправдаят очакванията. Ако амбициите им не са удовлетворени, могат да се превърнат в истински тирани и деспоти. Независими, прями и понякога сурови.

 

Овен
Овните са доста отмъстителни. Дори да мълчат в отговор на факта, че нещо не им е харесало, по-късно непременно ще напомнят „греховете“, придружени от още няколко измислени. Но на представителите на този знак бързо им минава. След конфликт не им трябва много време, за да възвърнат спокойствието си и дори могат да съжаляват за своята суровост.

Мъжете от тези три зодии никога няма да изневерят

Скорпион
Скорпионът е сложен знак, характеризиращ се с труден характер, раздразнителност и негодувание. Представителите на тази зодия са достатъчно отмъстителни и няма да пропуснат да си го върнат на нарушителя. Те са са склонни дълго време да натрупват гняв, но му дават воля заради някаква дреболия. Но те изобщо не са безнадеждни злодеи.

 

Във времена, когато Скорпионите не са под влиянието на някакви стимули, те са доста приятелски настроени и склонни да общуват. Проблемите започват, ако трябва да постигнат определена цел на всяка цена.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Зодиите, които Съдбата ще дари със щастие през май

Подобни статии

Back to top button