Последни новинихороскоп

Общуването куца на две от зодиите днес

Хороскоп за 20 юли 2019 г. 

Овен

Днес общуването с приятели и пътуванията ще помогнат за добрия ви вид не по-малко от козметиката. Избягвайте общуването с висшестоящи и не влизайте в конфликти с колеги. Способността ви да се учите от грешките на другите днес ще работи за вас. Ще откриете, че имате дарба да управлявате хората. Това ще ви бъде от полза както в работата, така и в дома, стига да не се страхувате.

Телец

Днес най-доброто прекарване на времето е движението, разходките, а защо не и изкачването на стълби. Особено ефективни са всички форми на закаляване с вода и физическата активност за поддържане на бодрост на тялото и духа. Избягвайте алкохола. 

Близнаци

Този ден също няма да ви умори, а и дори да е така, умората ще е от приятни за вас неща. Имате шанса да прекарате по-голямата част от деня в общуване с обичан от вас човек. Не бъдете скромни. Днес не е изключено някой в службата да отхвърли ваше предложение или да не е съгласен с вас по някакъв въпрос. Това обаче едва ли ще ви притесни или разколебае. Напротив – може да ви накара още по-решително да отстоявате принципите си.

Рак

Ако се чувствате потиснати днес, опитайте се да направите един разтоварващ ден. Започнете деня с гимнастика или йога. Разходете се поне половин час пеша. Днес това, което правите или казвате, силно ще въздейства върху околните. Така че, ако работата ви е свързана с упражняване на влияние, денят ще бъде много успешен за вас. Вечерта прекарайте в компанията на близките си.

Лъв

Днес ще усетите, че ще засилят интелектуалните ви способности. Ще ви върви във всичко, свързано с обучение, самообразование, повишаване на квалификацията, научна, творческа, интелектуална работа.  Днес не се опитвайте да принуждавате човека до себе си да прави нещо, ако той/тя не иска – това няма да се отрази благоприятно на взаимоотношенията ви. Бъдете по-толерантни към различията и не насилвайте късмета си.

Дева

Тази събота не давайте нищо назаем. Много вероятно е никога да не ви го върнат. Не се страхувайте да откажете остро. Днес може да влезете в спор с колега или с партньора/партньорката си, ако смятате, че постъпва несправедливо спрямо вас. Вашата дипломатичност ще ви помогне да се справите успешно, но все пак не е изключено да прехвърчат искри.

Везни

През този ден се въздържайте от злоупотреба с алкохол и лекарства. Дори да сте поканени на парти обяснете, че не се чувствате добре и наблегнете на безалкохолните напитки. Вече  е модерно да си въздържател.Рядко ви се случва да поемете риск: не се чувствате особено комфортно. Но ако днес рискувате, това ще бъде голям плюс за вас. Днешният ден е страхотен за осъществяване на всички ваши планове.

Скорпион

Днес съществува опасност от получаване на травми. Особено уязвим е гръбначният стълб. Не вдигайте тежко и не правете резки движения.Не трябва да се паникьосвате, ако нещата не вървят по план днес – това само ще влоши положението. Точно сега сте склонни да разпилявате енергията си и съвсем скоро ще трябва да се върнете към нормалното си ежедневие.

Стрелец

Денят ще е благоприятен за целеустремените, принципните хора, лидерите и ораторите. Може да се захващат всякакви неща, стига да не са скучни и еднообразни. Желателно е този ден да се прекара в дома, сред семейството. Дори да сте приковани към бюрото днес, кипите от енергия и се чувствате страхотно. Умеете да се забавлявате и да сте позитивни във всякакви ситуации, което е огромен плюс за вас.

Козирог

Днес най-добре прекарайте времето си в компанията на единомишленици, чието мнение непременно ще ви помогне да си отворите очите за много важни неща.  В този ден се препоръчва взимането на важни решения и извършването на важни действия, които ще ви се отдават с лекота и при това няма да изпитва съмнения. Днес е възможно да се окажете в центъра на много напрегната ситуация и трябва да сте сигурни, че повече няма да позволявате нещата да се развиват по този начин. Наясно сте, че трябва да разчупите леда и наистина е дошло времето да го направите.

Водолей

Днес денят е подходящ за подобряването на приятелски отношения, внедряване на новаторски идеи, нова техника и технологии. Този ден може да се нарече ден на удивителните открития, които помагат на човек да види света в нова светлина, а също да извърши пълно вътрешно преобразяване. Не сте особено оптимистични днес, но това е просто един лош ден. Ще осъзнаете, че имате достатъчно енергия да постигнете всичко, което искате. Време е да предприемете някакво действие, за да реализирате мечтите си.

Риби

Днес е добре да имате искрено желание да надмогнете гордостта и високомерието си и просто да се отворите за това, което може да ви донесе този забележителен ден. Не пропускайте нито миг. Днес някой от вашите приятели ще има нужда от подкрепа. Оставете всичките си останали задължения настрана и помогнете на този ваш близък човек. Винаги правете добро, когато имате възможност, няма да съжалявате.

Ако статията ви е харесала моля, последвайте ни във Facebook – Bulletin.bg

11 красиви и успели Скорпиона, които са идеален пример за зодията!

Подобни статии

Back to top button