БългарияПоследни новини

Откриха мумифициран труп в изоставена къща

В необитаема къща във видинското село Антимово е открит мумифициран труп на мъж, съобщават от ОД на МВР-Видин, цитирани от БТА. 

На 16 август видинчанин съобщил в полицията, че в стая на наследствената си къща в село Антимово открил разложен труп. Мъжът разказал, че от дълго време не е посещавал имота и преминавайки през селото, решил да го нагледа. 

Разследващите установили, че се касае за мумифициран труп, вероятно на лице от мъжки пол, с неустановена към момента самоличност. Имотът бил видимо необитаем от дълго време, избуяла гъста растителност ограничавала достъпа до него, а всички помещения и вещи в тях били силно запрашени.

Работата по разследването на случая продължава, в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

Това е вторият случай на открити човешки останки за последните два дни. Вчера край софийското село Негован бяха открити части от два силно разложени трупа. За единия е сигурно, че е на жена, а за втория се смята, че е мъж. 

На мястото продължават да текат огледи, но разследващите са категорични, че става въпрос за насилствена смърт, тъй като и двата трупа имат следи от огнестрелни рани в черепите. 

Не са открити обаче съответствия със списъците за изчезнали хора. Затова, според говорителя на главния прокурор Румяна Арнаудова, вероятно става въпрос за убийство от страна на родственик, който след това не е обявил хората за изчезнали.

Камион се запали на АМ „Тракия“, задръстването е километрично

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Подобни статии

Back to top button