BulletinЛюбопитноНа ФокусПоследни новинихороскоп

Пари, любовници, лицемерие: Най-големите ПОРОЦИ на всяка зодия

Всеки от нас си има своите пороци, с които се бори цял един живот. За едни е по-лесно да ги победят, но за други – не.

Днес ще разкрием пред вас какви са пороците на всяка от зодиите. Ето ги и тях:

Овен
Овните винаги се стремят към съвършенство. Повечето от тях са лидери и се доказват като такива. Те обичат да се конкурират и цял живот се състезават с околните. Няма обаче да е зле да забавят темпото и да се насладят на онова, което вече имат, вместо да преследват далечни цели и мечти.

 

Телец
Не ги наричаме материални хора, но няма как да отречем факта, че представителите на зодията са силно привързани към скъпите вещи и изисканата храна. Те се вълнуват основно от нещата, които могат да се купят с пари. Забравят, че една прегръдка и мила дума имат много по-голяма стойност от всичко онова, което е подредено по витрините на лъскавите бутици.

 

Близнаци
Единственият порок на Близнаците е тяхното лицемерие. Неслучайно те трудно успяват да задържат приятели до себе си. Често се случва да говорят едно, да правят второ, а да мислят трето. Непрестанно си служат с лъжи, ако искат да постигнат нещо конкретно в живота. Лесно се издигат в кариерата, но не създават приятелства за цял живот.

ИНДИАНСКИ ХОРОСКОП: Тайната как да надникнем в душата си

Рак
Раците са зодията, склонна към изневери. Счита се, че това е порокът на мъжете и жени Раци. И сами знаете, че това е голям грях. Колкото по-скоро се преборят с този си порок, толкова по-щастливи ще са представителите на зодията.

 

Лъв
Горделиви до мозъка на костите си, Лъвовете често пъти се считат за нещо повече от останалите. Дори понякога предпочитат да не общуват с хора, които смятат за по-низше стоящи. Това е голям проблем за представителите на зодията и няма да е зле още сега да помислят за изкореняването на порока.

 

Дева
Девите се славят с качеството си да клюкарстват. И сами разбирате, че това не е никак хубаво. Те дори са склонни да украсят до толкова истината, че накрая да я превърнат в грозна лъжа. Склонни са да критикуват, без да имат правото да го правят.

Тези зодии са най-НЕБЛАГОДАРНИТЕ

Везни
Везните не са най-дейните хора. Те дори предпочитат да си почиват и да чакат друг да свърши всичко онова, с което би трябвало самите те да се заемат. Не се стремят към постигане на цели и сбъдване на желания. Вълнуват се основно от мира и хармонията в семейството, което не е достатъчно за един пълноценен живот.

 

Скорпион
Често пъти Скорпионите се изкушават от алкохолните питиета. Те са хора на живота. Обичат партитата и забавленията. Подвластни са на копнежи и страсти. Това обаче им играе лоша шега и в много от случаите остават сами в живота.

 

Стрелец
Твърде разпилени, Стрелците никога не могат да подредят живота си. Те са най-неорганизираните хора и затова често пъти околните не ги приемат на сериозно. Добре би било да положат неимоверни усилия и да изкоренят този свой порок.

Мъжете от тези три зодии никога няма да изневерят

Козирог
Алчни по природа, почти всеки един Козирог е способен да работи без почивка, за да трупа богатства. Това обаче съвсем не е добра идея, защото забравят много по-важните и стойностни неща в живота, като това да обичат от сърце и да се радват на семейството и децата си.

 

Водолей
Непокорни и свободолюбиви, Водолеите винаги си мислят, че всичко знаят, а това съвсем не е така. Рядко се вслушват в думите на останалите, защото не умеят да приемат чуждата гледна точка. Това е най-големият порок на тази зодия.

 

Риби
Рибите не са свикнали да вярват в себе си и непрекъснато изпитват колебливост. Те се страхуват и не се осмеляват да направят важна стъпка в живота си. Много от представителите на зодията не развиват талантите си, защото им липсва увереност.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

АНГЕЛСКИТЕ ЧИСЛА: Какво е тайното им значение за всеки от нас

Подобни статии

Back to top button