БългарияНа ФокусПоследни новини

Пеевски: ДПС ще изпрати писма до останалите политически партии в парламента без „Възраждане”

От медиите видяхме, че няма желание за втория мандат, но въпреки всичко ние сме длъжни към нашите избиратели. Това каза председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски, който обяви решението на парламентарната група да изпратят писма до останалите проевропейски партии за разговор за втория мандат.  

ДПС ще изпрати писма до останалите политически партии в парламента без „Възраждане” във връзка с втория мандат, уточни Пеевски. „Дали сме срок до утре края на деня, за да видим какво ще ни отговорят”, добави той. “Защото да правим сами втори мандат, да разиграваме държавата, да държим папки, без да може да има правителство, ДПС е сериозна и отговорна партия – няма да си го позволи”.

Относно депутатите от ДПС, които обявиха, че няма да участват на днешното заседание на парламентарната група на Движението, Пеевски заяви: „Колегите са поканени от неделя на парламентарна група. На колегата Джевдет Чакъров съм му казал да направим и ЦОБ, поканихме ги и на председателски съвет вчера, на който отсъстваха. Повечето области бяха. Всеки, който е решил, е дошъл”, посочи той.

Пеевски каза, че по време на заседанието на парламентарната група днес е имало кворум и се работело спокойно. „Колегите са добре дошли. Решението е тяхно. Ние сме в парламента, където е мястото да бъдат народните представители. Аз очаквам те да бъдат отговорни към нашите избиратели”, заяви председателят на ДПС.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

Подобни статии

Back to top button