BulletinЛюбопитноНа ФокусПоследни новинихороскоп

Перфектната порода куче за всяка една зодия

Породите кучета имат собствен характер, така както всеки зодиакален знак се отличава с нещо характерно за поведението си.
Вижте коя порода куче би подхождала най-много на зодиакалния ви знак:

 

ОВЕН – ДЖАК РЪСЕЛ
Джак Ръсел е абсолютно кучето, доминирано от зодия Овен. Динамичен, жив и интелигентен. Има силен и уверен характер: въпреки малкия си размер не се страхува от нищо и никого.

Това са най-злобните зодии

ТЕЛЕЦ – САМОЕД
Породата кучета, която има характеристиките на Телеца, несъмнено е самоедът. Любящо и тихо куче, той обича да бъде със семейството си и да получава глезотия и внимание. Тези характеристики са придружени от упорит нрав, свързан със северния му произход.

 

БЛИЗНАЦИ – ПУДЕЛ
Породата кучета, която има характеристиките на Близнаци е пудел. Весело и интелигентно куче, той обича да играе, за да използва енергията си. Особено привързан към семейството си, ето защо той страда много от самота и не обича да прекарва време сам.

 

РАК – ЛАБРАДОР
Перфектното куче за РАК е лабрадорът. Приятелско куче с общителен темперамент, който се проявява както с хората, така и с неговите събратя. По-специално, той обича да бъде част от семейството и да харесва собственика си. Тук връзката собственик на куче е много силна. Те са много търпеливи кучета, следователно подходящи и за обстановка с деца.

 

ЛЪВ – ЧИХУАХУА
Кучето на Лъв е абсолютно чихуахуа. Силна личност, много интелигентна. То много харесва собственика и често намира начин да получи това, което иска. Поради вълнение или нервност, то може да започне да се тресе или да лае настойчиво.

Тайните за красота на турските актриси

ДЕВА – БЕРНСКО ПЛАНИНСКО КУЧЕ
Кучето на Дева е склонно да бъде най-тихото в цялата зодия. Те обичат рутината и не обичат промени в навиците си, като разходка по различно време от обикновено. Породата, която има черти на знака Дева, е Бернското планинско куче. Както можете да се досетите от външния му вид, той е спокойно, привързано и много пухкаво куче. Търпеливият му характер го прави куче, подходящо и за деца.

 

ВЕЗНИ – БИЙГЪЛ
Влиянието на Венера върху този знак прави кучетата Везни доста нерешителни и трудни за обучение, поради слабото им внимание за дълги периоди от време. Това са кучета, които са склонни да бъдат непокорни, поради което се нуждаят от господар, въоръжен с много разбиране. Друга характеристика на тези космати сладури е тяхната непреодолима симпатия. Със своите забавни маниери той със сигурност ще разсмее собственика си на глас!

 

СКОРПИОН – АЗАВАК
Породата в съответствие с този знак е Азавак, хрътка от малийски произход с независима и резервирана личност. Тази порода не вярва на непознати, но е нежна с онези, които печелят доверието ѝ . Силният ѝ характер се проявява със своите себеподобни, затова се препоръчва за хора с опит.

 

СТРЕЛЕЦ – ГОЛДЪН РЕТРИВЪР
Забавен, буен, привързан и лоялен. Кучето Стрелец ще бъде неразделен партньор за живота ви, винаги до вас във всяка ситуация. Породата, която притежава тези характеристики, е Голдън Ретривър. С екстровертен и балансиран характер, това куче има подчертана черта на общителност, която се проявява и към непознати. Отдаден на господаря си, той обича да бъде част от семейството.

Ето каква е КАРМИЧНАТА ТАЙНА на всяка зодията

КОЗИРОГ – ДАКЕЛ
Породата, която отразява Козирога, е Дакелът, куче с много силна, упорита, горда и независима личност. Те са много енергична и активна порода, които обичат да правят много движения. Не му липсва смелост и въпреки размерите си, не се сдържа дори пред кучета, много по-големи от него самия.

 

ВОДОЛЕЙ – ДАЛМАТИНЕЦ
Породата, която има характеристиките на този знак, е далматинецът! Много интелигентно и любящо куче. Важно е обаче да му обърнете нужното внимание и да го накарате да спортува достатъчно, в противен случай той може да „полудее“ и да създаде неприятности.

 

РИБИ – НЕМСКИ ДОГ
Породата, която отразява тези характеристики, е немският дог. Това е сладко и балансирано куче, много приятелско настроено към възрастни и деца. С други кучета той е общителен и не е склонен да доминира.Ако сте в състояние да постигнете перфектна хармония, обаче, винаги можете да разчитате на такава симбиотична връзка, че вашето куче ще може да разбере всяко ваше настроение и емоция.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

ЗМИЙСКИ ХОРОСКОП: Разкрийте най-тъмната си страна

Подобни статии

Back to top button