Любопитно

Победителят от „Игри на волята“ Иван Рълев проговори за връзката си с Денислава

Рълев е големият победител в “Игри на волята” 5 и всички страсти бушуват около финалната битка, в която Момчил, Мартин и Иван Рълев пребориха сили. След емоционалния финал в петък нещата се наредиха за зъботехника от Благоевград и той успя да прибере чека от 100 000лв.

Въпреки всичко на момчето явно не му върви в любовта, след като приятелката му, с която се беше разделил преди да влезе във формата му каза, че са само приятели в национален ефир. В подкаста на “Игри на волята” Рълев най-накрая проговори и за следващата си връзка, а именно за отношенията си с Денислава.

Водещата Ивка разнищи темата за бившата му приятелка, като Рълев сподели, че вече не са заедно и не подържат връзка, но също и призна, че с Денислава са започнали да излизат заедно малко след края на формата. За жалост преди няколко дни са имали сериозни драми и караници, и финалистът призна, че в момента са разделени и все още е афектиран от това, като все още не знае накъде ще продължат нещата между тях.

Иван Рълев спечели петия сезон на Игри на волята и

“С нея е много бурно, и двамата сме много остри характери, много тежки характери, и двамата сме такива, които искат да се наложат, нали знаеш, два камъка брашно не мелят.” – сподели Рълев.

Ивка попита, дали не смята, че може да седнат и да си поговорят с Денислава. “Ако сме зрели хора ще седнем”, отговори Рълев.

Зъботехникът разкри, че двамата са пазели връзката си в тайна толкова време, защото просто не са искали хората да гледат с лоши очи на тях и да им повлияят зле по някакъв начин.

Денислава от своя страна по-рано в петък заяви пред Гала, че за нея Рълев е “ХИКС” ( приключил ).

Снимки : Нова Телевизия, Игри на волята подкаст

Източник: mozache

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО 

След години на безплодие – жена изгубила надежда за свои деца посрещна петзнаци

Подобни статии

Back to top button