БългарияНа ФокусПоследни новини

Подменят знамето на пилона на Рожен

Знамето на пилона на Рожен ще бъде сменено с ново, след като бе разкъсано от вятъра преди няколко дни. Това съобщиха от инициаторите от фондация „Наследство в бъдещето“, които припомниха, че има осигурени средства за поддръжката му за 10 години напред. 

„Във връзка с информация по медиите, че знамето на Пилон Рожен има следи от закъсване в резултат на метеорологичните условия, ви уведомяваме, че в рамките на утрешния ден то ще бъде подменено с ново. Благодарим на общинските съветници от БСП Смолян за сигнала. Сигурни сме, че ангажираността им ще дава по-ефективни резултати, ако в бъдеще подават подобна информация директно към нас, а не към медиите“, заявяват на страницата на Пилон „Рожен“ във Фейсбук.

Според инициаторите за поставянето на националния трибагреник, което разбуди остри полемики и раздели обществото през лятото, със сигурност сигнал, подаден първо към тях, би подобрил комуникацията и би съкратил драстично срока за реагиране.

„Надяваме се, че никой от тях не е вярвал, че знаме, направено от плат и изложено на външни условия, няма да има нужда от периодична подмяна“, пишат от фондацията.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

ПП са наели лобисти от САЩ да им популяризират „прозападните действия“

Подобни статии

Back to top button