ЛюбопитноПоследни новини

Помните ли близначките Олсън? Вече са на 33 години и доста са се променили (СНИМКИ)

Родените на 13 юни 1986 в САЩ Мери-Кейт и Ашли Олсън започват кариерата си едва на 9 месеца и бързо стават известни като най-сладките близначки в бизнеса! 33 години по-късно те шокират с визията си и вече няма помен от това, което бяха…

Като малки двете актриси се славеха с това колко са сладки, а по едно време и със скандалите около хранителното разстройство на Мери-Кейт. Снимаха се в десетки филми още като деца, а след това и като големи. В момента и двете са бизнес дами и собственички на преуспяваща модна линия. Освен това са певици и се снимат още в различни роли. Близначките завършиха специалността „Медии и масова комуникация“ в университета Gallatin School of Individual Study в Ню Йорк. Освен това Аш е изучавала психология и фотография.

През 2006 г. момичетата укрепват връзката си с модната индустрия, появявайки се в рекламната кампания на Badgley Mischka. Малко по-късно същата година сестрите представят и първата си собствена линия The Row, която става изключително популярна и им носи слава като trendseter’s. Колекцията е предвидена за млади и преуспели момичета и съчетава виртуозно в себе си бохо шик и градска елегантност. 

 Често забелязваме и влиянието им върху феновете – дамите обичат да копират своите идоли и да взимат най-доброто от личния им гардероб. Макар че двете звезди не са първите, които се опитват да разхождат тенденциите, те със сигурност успяват да ги наложат – факт, който не може да се отрече.

Едно време бе почти невъзможно еднояйчните близначки и холивудски знаменитости да бъдат различени, но в последните години те твърдо се разграничават една от друга с различни цветове в косите и индивидуални тоалети, а към днешна дата шокират, защото изглежда, че едната се е подложила на пластични операции, за да бъде уникална, и така сега има видима разлика в лицата. Те имат и други различия, например в номера на обувките си. Мери-Кейт носи 38 номер а Ашли – 36. Ашли пък е по-висока с цели 3 сантиметра. Тя е 160, а Мери-Кейт – само 157. Ашли е по-голяма с две минути. Смеем да кажем, че близначките вече са всеизвестни и с факта, че си падат по чичковци – и то много богати чичковци.

През 2015 г. Мери-Кейт Олсън ни изненада, като се омъжи за 47-годишния Оливие Саркози, а през 2016 Ашли ни сюрпризира с нов възлюбен. Скандалното е, че новото гадже на 30-годишната тогава близначка е по-дърто от съпруга на сестра й. Ашли се гушка с 58-годишния финансист Ричард Сачс, който според мнозина може да й е татко. Очевидно обаче блондинката няма нищо против шушуканията на хората.

Явно парите никога не са достатъчни, но кой знае, може би просто любовта няма граници при близначките Олсън!

Ако статията Ви е харесала, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още любопитни материали цъкнете ТУК.

Помните ли Жаси от „Сделка или не“? Вече има 3 деца и няма да я познаете!

Подобни статии

Back to top button