Последни новинихороскоп

Порпуснати моменти за овните, задачи за рибите

Хороскоп за 22 юли 2019 г. 

Овен

Този понеделник си подарете едно изтощително препускане по магазините. Сега ви е паднало да си угаждате. Не пропускайте своите моменти, защото скоро няма да се появят други такива. Днес бъдете толерантни и проявявайте търпимост в отношенията си с близки и познати – не съдете строго другите. Денят е чудесен за срещи, за подписване на договори и за обмен на идеи с приятели и единомишленици. Не е изключено и да ви се удаде възможност да се впуснете в приключение.

Телец

Този понеделник е време да помислите за парти или друг вид незабравимо преживяване с приятели. Не се колебайте да прилагате по-необикновени идеи за забавление, стига да не вредят на вашето здраве и това на останалите. Днес не се чувствайте виновни, че мързелувате. А ако в службата ви нещо не върви, повтаряйте си, че денят просто не е подходящ за активна работа. Доставете си някакво удоволствие за душата и оставете за следващата седмица изпълнението на задачите и ангажиментите си.

Близнаци

Това е момент, в който да помислите за развитието ви. Може да проучите как бихте могли да повишите професионалната си квалификация или да научите чужд език. Днешният ден е чудесен и за забавления, така че не стойте дълго у дома. Може да ви се удаде възможност да се видите с приятел или да посетите интересно събитие. Бъдете по-внимателни, ако трябва да подписвате договор – има риск да пропуснете нещо важно.

Рак

Това е ден, в който да не робувате на планове. Правете, каквото ви хрумне на момента. Ако се появи по-амбициозна идея я отложете за друг ден. Днес не се опитвайте да правите няколко неща едновременно, защото ще се разсейвате и е възможно да пропуснете нещо важно. Ако писането ви се удава, през днешния ден ще ви споходи вдъхновение. Някои от вас ще успеят да впечатлят околните с умението си да говорят убедително пред хора.

Лъв

Този понеделник не търсете под вола теле. Оставете другите да се оправят сами и потърсете своя начин за забавление. Отървете се от желанието да контролирате всичко. Днес не е препоръчително да поемате каквито и да било рискове, тъй като има голяма вероятност да сбъркате. По възможност намалете активността си до минимум – вършете само рутинни задачи и си отделете повече време за почивка и за развлечения.

Дева

Този понеделник не се доверявайте сляпо на това, което чувате дори да е от близък човек. Щом не сте видели нещо с очите си – нямате сериозна причина да му вярвате. Днес укротете малко ентусиазма си и не правете нищо, без да обмислите добре ходовете си. Дори да се впуснете напред, има голяма вероятност да си ударите главата в стената, така че по-добре си кротувайте. Денят е чудесен за романтични срещи и за забавления с приятели

Везни

Този понеделник е ден, в който да се поглезите. Независимо от мнението на околните имате нужда от глътка въздух и тя ви е необходима час по-скоро. Днес особено полезни за вас ще бъдат присъщите ви умения: да правите планове, да мислите стратегически и да създавате ред и добра организация – това ще ви помага да реализирате целите си. Може да се появят някои разногласия с любимия човек, но ако и двамата сте искрени и държите един на друг, в крайна сметка всичко ще приключи благополучно.

Скорпион

Този понеделник не отхвърляйте подадена ръка. Може да не приемате всичко, което ви се предлага, но поне демонстрирайте уважение към човека отсреща. Макар че днешният ден е много благоприятен за работа, в някои моменти ще предпочетете да се отдадете изцяло на летни забавления и на романтични преживявания. Оставете събитията да следват естествения си ход и да ви насочват какво трябва да правите сега и кое може да почака известно време.

Стрелец

Този понеделник е добър ден за това да помислите да поемете в нова насока. Каквото е било – било, но не позволявайте да затънете в миналото. Днес се възползвайте от момента, за да обсъдите с партньора си въпроси, свързани с дома, семейните финанси или децата. Ако се занимавате с творческа дейност, посветете й повече време – ще останете доволни от постигнатото, а и ще ви бъде приятно.

Козирог 

Този понеделник посветете на вашето самоусъвършенстване и си спомнете за хубавите моменти. Няма нищо лошо в това да посветите почивния ден на четене или изучаване на нова материя. Вместо днес да се впускате в работа и в изпълнение на досадни задължения, по-добре за вас ще е да наблегнете на удоволствията и на приятните занимания,. Ще се почувствате чудесно, ако посетите културно събитие или си купите красива вещ за дома.

Водолей

Този понеделник споделете притесненията си с близкия ви човек. Дори да не намерите решение на въпросите веднага – със сигурност ще ви олекне и може да се окаже, че нещата не са толкова черни. Това са истинските моменти на любов! Днес ще ви се иска да разпуснете и да се позабавлявате, така че по-добре оставете задачите и ангажиментите на заден план и наблегнете на удоволствията. Творческите занимания обаче ще ви се удават с лекота. Ако ви предстои да говорите пред хора, няма за какво да се притеснявате – ще пожънете успех с изявата си.

Риби

Този понеделник е добре да приключите всички задачи, които стоят в режим „висящи“ от няколко седмици насам. Може и да ги отложите, но с времето ще ви става все по-трудно да ги финализирате. Днес следете внимателно собствените си преживявания – те ще ви покажат дали сте на прав път, дали следвате сърцето си или действате в някои моменти, водени от нечии чужди критерии за щастие и успех. Ако установите, че второто е вярно, сега е моментът да прецените какво наистина искате и да направите нещо, за да го постигнете.

Ако статията ви е харесала моля, последвайте ни във Facebook – Bulletin.bg

7 Козирози, които ще останат в историята завинаги!

Подобни статии

Back to top button